advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona Vic

Marta Martinez Serrat

Agente comercial.

Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.

 Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®

Agente comercial.

Hola, sóc Marta Martinez agent comercial de Thermomix® VORWERK.

 Us presento el meu blog on intentaré tenir-vos al dia de totes les novetats del món Thermomix®

Comprar Thermomix®

AVUI CUINEM FRICANDÓ

05 April 2020
05 April 2020
Categoría:

El fricandó a Thermomix® queda molt bé, podem posar fins a 1200 g de vedella. A mi m'agrada amb les trompetes de la mort però podem amb bolets que més us agradi més.  


 


Aprofitar per a fer uns gotets d'arròs al Varoma o patates al vapor, o també podríem fer coliflor per una altra estona i amb una beixamel i tenim un altre plat fet. 




 FRICANDÓ




INGREDIENTS: 


 


Picada  


4 nyores sense tall i sense granes  


50 g d'ametlles torrades  


50 g d'avellanes torrades  


3 nous 


1 grapat de pinyons torrats 


4 dents d'all 


1 rameta de julivert (només les fulles) 


Fricandó  


25 g de setes deshidratades (bolets, trompetes de la mort ...) 


350 g d'aigua calent 


300 g de ceba tallada a quarts 


2 - 3 dents d'all 


100 g d'oli d'oliva verge extra (jo en poso menys) 


100 g de triturat de tomàquet (natural o en conserva) 


Sal i pebre 


50 g de farina 


800 g de filets de vedella en 2 talls 


1 cullerada de picada, 50 g 


100 g de brandy o vi 


 


PREPARACIÓ: 


 


Picada: 


 


Posem al vas net i sec les nyores i la triturem que programen 5 segons, velocitat 6. 


 


Afegeix les ametlles, les avellanes, les nous i els pinyons i programa segons, velocitat 6. 


 


Acordem els alls i el julivert i programem segons, velocitat 6. Comprovem que està ben triturat i no és així, baixem amb l'espàtula les restes de la picada de la tapa i de l'interior cap a les ganivetes i tornem a un triturar 5 segons, velocitat 7. Retirar i reservar. 


 


Nota: les quantitats obtingudes uns 200 g de picada. Utilitzeu 50 g per preparar el fricandó i guardem per la picada sobrant en un pot hermètic al frigorífic (es pot utilitzar com a base per a altres guisats). 


 


Fricandó: 

 


Posem en un bol els bolets amb aigua mica calenta per a hidratacions durant 15 minuts. Pensem a reservar aquesta aigua que farà falta després 


 


Posem al vas la ceba, els alls i l'oli i programar 3 segons, velocitat 5. 


 


Sofregim programant 10 minuts, Varoma, velocitat cullera. 


 


Afegeix el tomàquet, salpebrem i programem 5 minuts, Varoma, velocitat cullera. 


 


Salpebrem i enfarinem lleugerament la vedella i l'afegim al vas. Programem 2 minutos, Varoma, Giro a la Esquerra, velocitat cullera. 


 


Incorporem la picada, els bolets, l'aigua dels  bolets i el conyac. Programem 30 minutos, Varoma, Gir a la Esquerra, velocitat cullera. 


 


Bolquem el contingut del vas en una font i servim.

Solicita demostración
05 April 2020
icon-print-2