Canelons de carabassó i salmó amb salsa al curri

#Cocción en varoma 25 abril 2020

Aquí us deixo la recepta que a fet la nostra cap de ventes Vic en les jornades #cookingfest



Ingredients 


300 - 400 g de carabassó amb pell 


250 g de salmó fresc sense pell ni espines (en daus de 2x2 cm i salpebrat) també podríem posar salmó fumat si no en tenim ens quedaria més saladet 


50 g de vi blanc 


½ pastilla de brou de peix (si no en tenim posem sal) 


½ cullereta de curri en pols 


¼ cullereta de comí en gra 


40 g de nata( la que tinguem) 


40 g de formatge quark (o el que tinguem que sigui cremós) 


1 raig d'oli d'oliva verge extra 


 


Preparació 


talli el carabassó per la meitat al llarg i, amb l'ajuda d'un pelador de verdures, talli làmines longitudinals (reservi el carabassó sobrant). Enrotlli al voltant de cada dau de salmó una tira de carabassó amagant els extrems sota el salmó en començar i en acabar. Posi'ls en la safata Varoma folrada amb paper d'enfornar. Col·loqui la safata Varoma en la seva posició, tapi el Varoma i reservi 


Posi en el got el carabassó reservat (aprox. 150 g) i trossegi 3 seg/*vel 4. Amb l'espàtula, baixi el carabassó cap al fons del got. 


Agregui el vi, ½ pastilla de brou, el curri i els comins.  


Situï el Varoma en la seva posició i programi 9 min/*Varoma/*vel 1. Retiri el Varoma i reservi. 


Afegeixi la nata i el formatge i trituri 10 seg/*vel 5. Amb l'espàtula, baixi la mescla cap al fons del got i trituri de nou 10 seg/*vel 5. Col·loqui els canelons en culleretes de degustació amb ½ cullereta de la salsa en cadascun. Regui amb 1 raig d'oli i serveixi immediatament.


la recepte la trobareu el cookidoorecepta