COM FER PA RATLLAT PROVENÇAL EN Thermomix®

#Trucos 26 abril 2020





Pa ratllat provençal 

El pa ratllat provençal (amb all i julivert) és una recepta estupenda per a donar-li un toc de sabor als teus empanats. En el Thermomix® queda perfecta,fresc, amb molt de gust. Abans de tenir el Thermomix® , tirava molts trossos de pa que s'havien quedat duros. Ara els guardo tots en una bossa i quan tinc suficients, faig pa ratllat. Queda molt bé i és genial per a aprofitar-ho.


El pa ratllat provençal m'encanta. L'all i el julivert realcen el sabor d'un simple filet i li donen un toc especial. Aquests trucs senzills, però bàsics, són genials per a treure el màxim partit al nostre Thermomix® . Li va perfecte a uns filets de pollastre, a llom fresc de porc i a filets de vedella. I m'encanta amb salmó, li va genial el sabor. Es pot congelar i queda perfecte, es conserva molt bé. Pots usar-ho com espasant en alguna salsa amb julivert, com la salsa verda.


Ingredients




150 gr de pa dur 


2 grans d'all 


1 grapat gran de julivert fresc


Preparació pa ratllat provençal 


 


Posem en el got del Thermomix® tots els ingredients (El pa tallat a trossos)  


Programar 10 segons/velocitat 10. 


Que estigui al nostre gust, si no triturar uns segons més 


Alguns aclariments 


Es conserva perfecte en una bossa de congelació en el congelador. 


A mi per això m'agrada deixar més gruixut i provo primer velocitat 8