#JOEMQUEDOACASA

#Pastas y arroces 18 marzo 2020

BENVINGUT / A! 


 


Benvinguts al meu blog! Aquí tindreu tot el relacionat amb el món Thermomix® des de receptes, classes de cuina, promocions ... Un tracte personalitzat per a cada client, garantia i un bon servei postvenda.


Estic segura que aquests dies t'has animat a cuinar i a utilitzar més encara la teva Thermomix® .


Les circumstàncies ens obliguen a quedar-nos a casa ... però anem a treure el seu costat positiu, a realitzar tot allò al que poques vegades tenim temps i sobretot perquè ara toca cuidar-se més que mai. 


Avui us proposo un complement bàsic, per aprofitar la Thermomix® quan cuinem amb el got i el  temps cocció serà superior 20 minuts. 



Arròs a Varoma (per a cadascuna de les flameres) 


 INGREDIENTS


30 g arròs, tipus a l'gust 


50 g aigua 


1 pessic sal 


1 gota oli d'oliva verge extra 


1 pessic julivert, opcional 


500 g aigua, per vapor 


6 unitat motlles de flam individuals, o tants com puguis col·locar al Varoma


 PREPARACIÓ 


Arròs a Varoma (per a cada flamera) 


Omplim cadascuna de les flameres amb l'arròs, l'aigua, la sal, julivert i l'oli d'oliva i remenem bé amb una cullereta. Reservem tapat el Varoma 


Posem els 500ml. aigua en el got de l'Thermomix® i tanquem la tapa. Programem 20 min / Varoma / vel 1. 


A punt per consumir. Aprofita la calor d'una altra recepta per cuinar aquesta.


CONSELL 


Aquesta recepta la pots fer substituint l'aigua per un plat principal (calamars en tinta, salsa tomàquet, sopa, llenties, etc.)