NATILLES XOCOLATA (AMB RESTES DE LA MONA)

#Postres y dulces 17 abril 2020

Aquests que ens queda molta xocolata de les nostres mones, que millor per fer unes natilles de xocolata, jo i he afegit galetes oreo. 


Sense paraules


Les natilles són unes postres làcties molt estès en la gastronomia espanyola. Encara que es desconeix el orígen exacte se situa el seu naixement en els convents al llarg d'Europa. És de senzilla elaboració, reduït cost econòmic i riquesa alimentària basada en grasses animals i proteinas.


Ingredients 


100 g de xocolata fondant per a postres (50% cacau) en trossos 


90 g de sucre 


3 ous 


600 g de llet sencera 


1 cullereta de sucre vainilla


Preparació 


Posi la xocolata en el got i ratllar 10 seg/*vel 10. 


Afegeixi el sucre, els ous, la llet i el sucre de vainilla i barregi 10 seg/*vel 4. Després, programi 8 min/90 °C/vel 3. 


Afegir galetes oreo desmesurades els bols individuals 


Aboqui les natilles immediatament en 6 bols individuals 


jo per sobre també en poso 


Refredar (aprox. 1 hora) i serveixi. 


 


També podeu deixar anar la imaginació: fruits secs, trosso xocolata, lacasitos...


la receta la trovaras cookidoonatilles xocolata