PIZZA LIGHT

#Verduras, hortalizas y ensaladas 15 abril 2020

Aquí teniu una pizza molt sana i saludable i una forma diferent de menjar la verdura. A nosaltres ens encanta. 


 


INGREDIENTS 


 


50 g de formatge parmesà en trossos 


 


350 g de rams de coliflor 


 


2 ous 


 


60 g de mozzarella ratllada 


 


30 g d'oli d'oliva verge extra 


 


½ culleradeta de sal 


 


1 pessic de pebre mòlt 


 


2 culleradetes d'orenga seca 


 


Preparació 


 


1 preescalfa el forn a 180 °C. Folra una safata de forn amb paper d'enfornar. 


 


2 Posa el formatge en el got i ratlla 10 seg/*vel 10. 


 


3 Afegeix la coliflor i tritura 10 seg/*vel 10 


 


4 Incorpora els ous, la mozzarella, l'oli, la sal, el pebre i l'orenga. Mescla 10 seg/*vel 4. Amb l'espàtula, baixa els ingredients cap al fons del got i torna a barrejar 10 seg/*vel 4. Aboca la mescla en la safata de forn preparada i, amb l'espàtula, estén-la donant-li forma de cercle, o quadrada, al teu gust. 


 


5 Enforna durant 30 minuts (180 °C). Retira del forn i deixa temperar uns minuts. Tala en porcions i serveix. 


 


Jo en el punta 4, abans de ficar-la al forn, hi ha vegades que li afegeixo diferents ingredients com, tomaques xerry, xampinyons, carabassó, pebrots, bonic..., al gust de cadascun. 


 entra l'enllaç


Ara a gaudir d'ella. 


 


Si t'ha agradat dóna'm un LIKE. Gràcies