Thermomix® Mataro

Merce Roca Vilalta Delegació Vic-granollers

<p><em>Bienvenidos a mi blog de Thermomix® . Soy Mercè, Agente Comercial y Team Leader de Thermomix® España, soy de GRANOLLERS y pertenezco a la Delegación de Thermomix® Vic-Granollers. Para cualquier información, contactad directamente conmigo y estaré encantada de atenderos!</em> Benvinguts al meu blog de Thermomix® . Em dic Mercè i soc Agent Comercial i Team Leader de Thermomix® España, sóc de GRANOLLERS i pertanyo a la Delegació de Thermomix® MATARÓ. Per a qualsevol informació, contacteu directament amb mi i estaré encantada de atendre-us!  </p>

Bienvenidos a mi blog de Thermomix® . Soy Mercè, Agente Comercial y Team Leader de Thermomix® España, soy de GRANOLLERS y pertenezco a la Delegación de Thermomix® Vic-Granollers. Para cualquier información, contactad directamente conmigo y estaré encantada de atenderos! Benvinguts al meu blog de Thermomix® . Em dic Mercè i soc Agent Comercial i Team Leader de Thermomix® España, sóc de GRANOLLERS i pertanyo a la Delegació de Thermomix® MATARÓ. Per a qualsevol informació, contacteu directament amb mi i estaré encantada de atendre-us!  

GELAT DE XOCOLATA I MENTA / HELADO DE CHOCOLATE Y MENTA

16 julio 2014
16 julio 2014
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Un gelat per sorprendre als nostres amics i familiars més sibarites! Aquest gelat el teniu al llibre "Chocolate II" editat recentment per Vorwerk-Thermomix® . Els que teniu el llibre, està a la pàgina 116. Pels que no el teniu us penjo la recepta aqui perquè la pugueu fer aquest estiu! També us he posat com fer les virutes de xocolata (al final de tot d'aquesta entrada). Espero que us agradi molt i m'ho expliqueu!   Un helado para sorprender a los familiares y amigos más sibaritas! Este helado lo tenéis en el libro "Chocolate II" editado recientemente por Vorwerk-Thermomix® . Los que tenéis el libro, lo encontraréis en la página 116. Para los que no lo tenéis os pongo la receta aquí, para que la podáis hacer este verano! También os he puesto como hacer las virutas de chocolate (al final de todo de esta entrada). Espero que os guste mucho y me lo contéis! GELAT DE MENTA I XOCOLATA: Ingredients: Xarop de menta:

  • 300 gr de sucre
  • 150 gr d'aigua
  • 1/2 - 1 culleradeta de colorant alimentari verd
  • 80 gr de licor de menta
  • 8 - 10 branquetes de menta (només les fulles)
Gelat de menta i xocolata:
  • 400 gr de nata per muntar (35% de grasa)
  • 600 gr de llet sencera
  • 330 gr de xarop de menta (recepta del xarop)
  • 1/2 culleradeta de agar-agar (10 gr)
  • 100 - 150 gr de xocolata fondant tallada en virutes o ratllat gruixut
Preparació: Xarop i gelat de menta i xocolata
  1. Posem en el got el sucre i l'aigua i escalfem 12 min/Varoma/vel 2.
  2. Afegim el colorant, el licor i la menta (deixem alguna branqueta per decorar), i programem 1 min/Varoma/vel 2. Colem amb un colador i reservem.
  3. Sense rentar el got, posem la nata, la llet, el xarop de menta reservat i l'agar-agar i programem 12 min/80º/vel 3. Aboquem en un recipient hermètic, on la crema no quedi amb més de 4 cm de profunditat, i ho posem al congelador 24 hores.
  4. Tallem la crema congelada en trossos i els posem al got. Programem 2 min/vel 5-7, per aconseguir una textura més cremosa.
  5. Afegim la meitat de virutes de xocolata (o la xocolata ratllada gruixuda), barregem delicadament i tornem al congelador fins l'hora de servir.
  6. Servir decorat amb una branqueta de menta i virutes de xocolata.
HELADO DE MENTA Y CHOCOLATE: Ingredientes: Sirope de menta: 
  • 300 gr de azúcar
  • 150 gr de agua
  • 1/2 - 1 cucharadita de colorante alimentario verde
  • 80 gr de licor de menta
  • 8 - 10 ramitas de menta (sólo las hojas)
Helado de menta y chocolate:
  • 400 gr de nata con 35% de grasa
  • 600 gr de leche entera
  • 330 gr de sirope de menta (receta anterior)
  • 1/2 cucharadita de agar-agar (10 gr)
  • 100 - 150 gr de chocolate fondant cortado en virutas o rallado grueso
Preparación: Sirope y helado de menta y chocolate:
  1. Ponga en el vaso el azúcar y el agua y caliente 12 min/Varoma/vel 2.
  2. Agregue el colorante, el licor y la menta (reserve una ramita para decorar) y programe 1 min/Varoma/vel 3. Cuele con un colador y reserve.
  3. Sin lavar el vaso, ponga la nata, la leche, el sirope de menta reservado y el agar-agar y programe 12 min/80º/vel 3. Vuelque en un recipiente hermético, donde la crema no quede con más de 4 cm de profundidad, y meta en el congelador 24 horas.
  4. Corte la crema congelada en trozos y póngalos en el vaso. Programe 2 min/vel 5-7 para que adquiera una textura más cremosa.
  5. Agregue la mitad de virutas de chocolate o el chocolate rallado grueso, mezcle delicadamente y reserve en el congelador hasta el momento de servir.
  6. Sirva decorado con una ramita de menta y espolvoreado con virutas de chocolate.
VIRUTES DE XOCOLATA / VIRUTAS DE CHOCOLATE: GELAT DE XOCOLATA I MENTA / HELADO DE CHOCOLATE Y MENTA    
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16 julio 2014