SOPA DE MELÓN / SOPA DE MELÓ

#Sopas y cremas 30 junio 2016

SOPA DE MELÓN / SOPA DE MELÓReceta rápida, fácil, exquisita y sana...que más se puede pedir en esta época del año? Yo os daré mi versión pero como siempre os digo, usarla como base y a partir de aquí podéis adaptarla a vuestro gusto o al de vuestra familia!  Yo he puesto la variedad de melón más habitual en nuestra zona, es de temporada y proximidad, por lo cual es mejor en calidad y en precio, pero podéis usar cualquier variedad si lo preferís, en cuanto al lácteo lo mismo, el yogur nos rebaja calorías en comparación con la nata que os dará más cremosidad, menta también la encontraréis fácilmente en esta época, incluso la podéis tener plantada en el jardín o en una maceta...y, para sazonar podéis usar las especias que os parezcan o triturar con unos golpes de turbo un jamón muy sequito y espolvorearlo por encima a la hora de servir y así convertís el plato en un poco más especial...SOPA DE MELÓN:Ingredientes
  • 1/2 melón "piel de sapo"
  • 1 yogurth de leche de cabra
  • 5 o 6 hojas de menta fresca
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta
  • 3 o 4 cubitos grandes de hielo (si no estan frios los ingredientes unos más...)
  • Para acompañar o presentar: jamón triturado, especias, semillas,...
Elaboración
  1.  Sacar la piel y las pepitas del melón, trocear en trozos grandes y echarlo al vaso, añadir el resto de ingredientes y triturar 30 seg a vel 5-10
  2. Servir inmediatamente
  Recepta ràpida, fàcil, exquisida i sana...que més podem demanar en aquesta època del any? Jo us dono la meva versió, la que fem a casa, però com sempre us dic, feu-la servir com a base i a partir d'aqui traieu i poseu per tal d'adaptar-la al vostre gust o al de la vostra familia. Jo hi he posat la varietat de meló que més trobem ara, és de temporada i de proximitat, per tant millor qualitat i millor preu, però podeu fer servir la varietat que us agradi més, sobre el lacti, el mateix, el iogurt us rebaixa calories envers de la nata que us donarà més cremositat, la menta també la trobareu fàcilment en aquesta època, inclòs la podeu tenir plantada a casa al jardí o en un test...i, per presentar la sopa, podeu escampar-hi per sobre un pèssic d'alguna espècia que us agradi o amb una mica de pernil ben sec, triturat amb uns cops de turbo,...SOPA DE MELÓ:Ingredients
  • 1/2 meló "piel de sapo"
  • 1 iogurt de llet de cabra
  • 5 o 6 fulles de menta fresca
  • 1 culleradeta de sal
  • 1 péssic de pebre
  • 3 o 4 glaçons grans de gel (si no estan freds els ingredients algun més...)
  • Per acompanyar o presentar: pernil triturat, espècies, llavors,...
Elaboració
  1.  Traieu la pell i les llavors del meló, trocejeu en trossos grans i poseu-ho al got, afegiu la resta d'ingredients y tritureu 30 seg a vel 5-10
  2. Serviu inmediatament