Blog de MIREIA FARRAN AUTET

NATA DE TRUFA

#Postres y dulces 07 abril 2020

NATA DE TRUFA

Por Mireia Farran Autet | Mataró (Barcelona)

NATA DE TRUFAAquesta elaboració la podem fer servir per fer l´acabat de  pastissos, com ara la mona, un massini, o altre receptes que portin trufa. Es una trufa cuita que després la muntem. INGREDIENTS250g nata (35% de grassa)100g cobertura...

CREMA DE ROVELLS

#Postres y dulces 06 abril 2020

CREMA DE ROVELLS

Por Mireia Farran Autet | Mataró (Barcelona)

CREMA DE ROVELLSAquesta recepta no la tenim al Cookidoo, la farem manualment amb el nostre Thermomix® . INGREDIENTS   5 rovells d'ou       1 ou                    130g...

CREMA DE MANTEGA

#Confitería y conservas 06 abril 2020

CREMA DE MANTEGA

Por Mireia Farran Autet | Mataró (Barcelona)

CREMA DE MANTEGALa crema de mantega és una elaboració que la podem fer servir per fer diverses receptes de pastisseria, podem fer una Sara, unes pastes de pa de pessic amb crema de mantega i ametlla torrada picada per sobre i tallades a dauets per me...

#Masas, panes y repostería 06 abril 2020

PA DE PESSIC "GENOVÈS"

Por Mireia Farran Autet | Mataró (Barcelona)

PA DE PESSIC "GENOVÉS"El pa de pessic és una recepta que la podem consumir com a tal, ensucrada per sobre amb sucre llustre o sense, per esmorzar o per berenar, també la podem fer servir com a base per fer un pastis tipus Sara, sant Marc, Massini, pe...

PA DE PESSIC ''GENOVÈS''