Crema de Mantega

#Postres y dulces 30 marzo 2021



INGREDIENTS:


200 grs de mantega a daus a temperatura ambient.


100 grs de sucre 


80 grs d´aigua.




ELABORACIÓ:


- Posem al vas del Thermomix® el sucre i l´ aigua i programem 8 minuts /Varoma/vel.2 i així tenim un almívar. El deixem que refredi a temperatura ambient, perquè si. l´utilitzem calent ens fondrà massa la mantega i ens costarà molt de muntar-la.


- Un cop fred, posem la papallona al vas i hi tirem la mantega a daus a temperatura ambient i programem 6 minuts/ vel 3 i amb el Thermomix® en marxa hi anem tirant l´ almívar amb fil pel forat del cubilet, mirant que caigui dins el vas, no a sobre de la papallona i un cop tot l´ almívar es a dins deixem batre i anem parant el Thermomix® per baixar la mantega de les parets. Si veiem que la mantega queda molt enganxada a les parets i li costa barrejar-se bé amb l´ almívar, li donem un punt de temperatura a 37ºC just 1 minut i tot seguit li treiem la temperatura, perquè sinó es fondria massa.


- Passat aquests 6 minuts, ja tenim la crema de mantega feta. Si no ha quedat prou blanca li podem donar uns minuts mes de batut.