NATA DE TRUFA

#Postres y dulces 07 abril 2020

NATA DE TRUFA




Aquesta elaboració la podem fer servir per fer l´acabat de  pastissos, com ara la mona, un massini, o altre receptes que portin trufa.


Es una trufa cuita que després la muntem. 


INGREDIENTS

250g nata (35% de grassa)


100g cobertura (pot ser cobertura blanca, llet o negre)


35g de sucre (opcional)


PREPARACIÓ

1. Poseu al vas la nata i el sucre  i programeu 6 min/90ºC/vel 1.


2. Afegim la cobertura i barregem 30 seg/vel 3. Retirem la crema a un recipient i la deixem refredar. Reservar a la nevera com a minim 8 hores.


3. Poseu la papallona a les ganivetes, poseu-hi la crema de trufa i monteu a      vel 3.  Pareu el Thermomix® quan estigui muntada, parant atenció per evitar que es  munti en accés. 


4. Utilitzeu a conveniència.