PA DE PESSIC "GENOVÈS"

#Masas, panes y repostería 06 abril 2020

PA DE PESSIC "GENOVÉS"




El pa de pessic és una recepta que la podem consumir com a tal, ensucrada per sobre amb sucre llustre o sense, per esmorzar o per berenar, també la podem fer servir com a base per fer un pastis tipus Sara, sant Marc, Massini, per fer una mousse de fruites, on la utilitzarem com a base d´aquesta,...i tb per fer una mona. En aquest cas, per fer una mona farem un pa de pessic "genovés", on els seus ingredients basics són ous, sucre i farina. Després la podem farcir de melmelada, trufa, mantega,,...i l´acabarem amb una crema de mantega, una crema de rovells o una trufa. La decorarem amb uns pollets, plomes, ous o qualsevol decoració de xocolata,... . Aquestes són les més tradicionals.


Així doncs aqui teniu la recepta.


PA DE PESSIC "GENOVÉS" aqui hi teniu l´enllaç:


https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r55158