TRINXAT DE LA CERDANYA

#Verduras, hortalizas y ensaladas 19 febrero 2020


TRINXAT DE LA CERDANYA


Aprofitant la temporada d'hivern i de la verdura de temporada, us presento un plat típic de la cuina tradicional de la Cerdanya, al Pirineu català ,                          EL TRINXAT DE LA CERDANYA. EL  podem servir com un timbal o en format truita petita i dorada. Els ingredients són bàsicament patata, col, cansalada, i  botifarra negra (opcional). Amb el Thermomix® ens resulta un plat molt fàcil, ràpid, saludable i de temporada. 


 



TRINXAT DE COL 


- 750grs Col verda d'hivern 


- 70grs oli d'oliva verge 


- 2-3 grans d'all 


- 150grs Panxeta de porc tallada a tires 


- 100grs Aigua 


- Sal 


- 500grs Patates tallades  


 


PREPARACIÓ 


1. Trossegeu la col en dues o tres vegades ajudant-vos amb l'espàtula 8seg/vel.4 . Reserveu en un bol. 


2. Poseu l'oli al vas i programeu 3min/varoma/vel.1 


3.  Afegiu els alls i programeu 3seg / vel 5, Amb l'espàtula, baixeu les restes d'all del vas. 


4.  Incorporeu la cansalada i programeu 5min/ Varoma /vel.1. 


5. Incorporeu la col ja trossejada, l'aigua i la sal, i programeu 5min/ Varoma/vel.1  Afegiu les patates, programeu 20 minuts/ Varoma /vel 1 


6.  Si voleu afegir la butifarra negra, feu-ho quan faltin 10 minuts. 


7. Emplatar i servir, si el volem fer com una truita posar oli a la paella i daurar-lo com una truita. 


 


 


 


 


 


Responder 


Reenviar