PANETS DE VIENA

#Masas, panes y repostería 25 marzo 2020







PANETS DE VIENA AMB Thermomix®


INGREDIENTS

250 grs de llet 


50 grs de sucre (podem fer 30 grs d sucre i 20 grs de mel)


30 grs de llevat de pa


1 ou


500 grs de farina de força


10 grs de sal


50 grs de mantega a temperatura ambient




PREPARACIÓ

1. Posem dins el vas la llet, el sucre i l´ou i barrejar 15 seg / vel 3


2. Incorporem la farina i la sal i amassa primer 10 seg / vel 6 i seguidament 3 min / vel espiga i anem incorporant la mantega tallada a trossos, i a l´ultim minut afegim el llevat.


3. Deixar reposar la massa uns 30 minuts, donar la forma que volguem en aquest cas farem unes boletes de uns 50 grams i les  i posem en una safata de forn amb paper de forn, que quedin una mica separades entre elles perquè quan doblin el volum no s´enganxin. Seguidament tapem la plata del forn amb un drap humit i esperem que doblin el volum.


4. Pintem amb ou, llet, oli, ...


5. Escalfar el forn a 220º C, i quan estigui calent hi posem els panets i baixem la temperatura a 180º, coure uns 15 minuts aproximadament, segons mida dels panets.