Panellets amb Thermomix®

#Postres y dulces 29 octubre 2017

Panellets (massa mare) 




Quan arriba aquesta època, a casa nostra és típic celebrar la castanyada tot i que darrerament Halloween intenta treure protagonisme a la nostra festa. Per tant us volia donar la recepta dels Panellets fets amb el Thermomix® . Aquesta recepta ja la feia jo ( amb molta més estona i paciència) abans de tenir el Thermomix® , per tant és la recepta meva adaptada.


Us haig de dir que la recepta original posa la mateixa quantitat de sucre que d’ametlla. Jo els trobo massa dolços i he reduit la quantitat de sucre, però podeu fer el mateix posant la mateixa quantitat de sucre que d’ametlla, els passos son els mateixos


Ingredients



  • 375 gr d’ametlla crua pelada

  • 200 gr de sucre

  • 50 gr de patata o boniato bullit

  • 1ou


Preparació



  • Preescalfar el forn a 180º i folrrar una safata de forn amb paper de forn.

  • Posar l’ametlla i triturar 10 seg/ vel 10. Reservar

  • Posar el sucre i triturar 10seg / vel 10.


  •  Afegir l’ametlla reservada, la clara de l’ou (reservar el rovell) i la patata o el boniato cuit i barrejar 10 seg/ vel 6

  •  Retirar a un bol i fer tantes particions com gustos volgueu fer.

  •  Els pinyons jo faig boles i els arrebosso amb els pinyons, els d’ametlla, faig croquetes i també els arrebosso.

  •  Si en voleu fer de café, per exemple, fiqueu dins el got del Thermomix® la quantitat de massa que voleu dedicar a aquest i hi tireu una o dues culleradetes de café soluble i barrejeu 4 seg/ vel 4.  Doneu -li la forma que volgueu i ho aneu deixant a la safata del forn.

  •  Amb els altres gustos aneu repetint el mateix i aneu donant forma als panellets.

  •  Pintar els panellets de pinyons, els d’ametlla i els de coco amb el rovell d’ou i posar-los 5-10 min al forn. Despres els treurem i els posarem sobre una reixa que es refredin i despres...


Bona Castanyada!!


Mireia del Castillo


 646183429


Agent comercial Thermomix®


 Mataró