Thermomix® Mataro

Mºmontse Farreras Permanyer

Passió per la cuina amb Thermomix® .

Passió per la cuina amb Thermomix® .

BUNYOLS DE KALE I GORGONZOLA

14 February 2022

Tiempo de preparación 00:20:00 mins

Ración para 18 personas

14 February 2022

Prova aquesta recepta que et sorprendrà, el Kale es molt saborós, es excepcionalment ric en nutrients i molt beneficiós per la salut. Juntament amb el formatge Gorgonzola formen un equip de 10. A la taula aquests bunyols seran un vist i no vist.

Ingredientes

  • 70-80 grams de Kale (sense els troncs gruixuts) a trossos.
  • 25 grams de ceba.
  • 1 gra d´all.
  • 30 grams d´oli oliva.
  • 2 ous.
  • 100 grams de farina.
  • 1 cullereta de llevat químic en pols.
  • 1 polsi de pebre negre molt.
  • ½ cullereta de sal.
  • 100 grams de llet.
  • 70 grams de formatge gorgonzola (a trossos petits).
  • 300-400 grams d´oli per fregir.

Pasos de la receta

1 Paso

Posar el Kale en el vas de la Thermomix i trossejar 5 segons/velocitat 5. Posar en un bol i reservar.

2 Paso

Posar en el vas la ceba, el all i el oli i triturar 3 segons/velocitat 5, sofregir 5 mnuts/120ºC/velocitat 1.

3 Paso

Afegir el kale reservat i cuini 1 minut/120ºC/gir a l´esquerra/velocitat cullera.Afegir el kale reservat i cuini 1 minut/120ºC/gir a l´esquerra/velocitat cullera.

4 Paso

Posar en el vas els ous, la farina, el llevat, el pebre, la sal i la llet. Barrejar 10 segons/velocitat 4. Abocar la barreja reservada, afegir el formatge gorgonzola i barrejar amb l’espàtula.

5 Paso

Calentar abundant oli en una olla petita o a una paella fonda, anar tirant cullerades de la barreja. Fregir els bunyols per els dos costats fins que estiguin ben torradets. Escorre sobre paper de cuina i servir.

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración