Passió per la cuina amb Thermomix® .
Home › Delegación Mataró (Barcelona) › Mºmontse Farreras Permanyer › Verduras, hortalizas y ensaladas › BUNYOLS DE KALE I GORGONZOLA


¿Quieres que te llame Mºmontse Farreras Permanyer?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Mºmontse Farreras Permanyer por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
BUNYOLS DE KALE I GORGONZOLA
14 February 2022
Prova aquesta recepta que et sorprendrà, el Kale es molt saborós, es excepcionalment ric en nutrients i molt beneficiós per la salut. Juntament amb el formatge Gorgonzola formen un equip de 10. A la taula aquests bunyols seran un vist i no vist.

Ingredientes
- 70-80 grams de Kale (sense els troncs gruixuts) a trossos.
- 25 grams de ceba.
- 1 gra d´all.
- 30 grams d´oli oliva.
- 2 ous.
- 100 grams de farina.
- 1 cullereta de llevat químic en pols.
- 1 polsi de pebre negre molt.
- ½ cullereta de sal.
- 100 grams de llet.
- 70 grams de formatge gorgonzola (a trossos petits).
- 300-400 grams d´oli per fregir.
Pasos de la receta
Posar el Kale en el vas de la Thermomix i trossejar 5 segons/velocitat 5. Posar en un bol i reservar.
Posar en el vas la ceba, el all i el oli i triturar 3 segons/velocitat 5, sofregir 5 mnuts/120ºC/velocitat 1.
Afegir el kale reservat i cuini 1 minut/120ºC/gir a l´esquerra/velocitat cullera.Afegir el kale reservat i cuini 1 minut/120ºC/gir a l´esquerra/velocitat cullera.
Posar en el vas els ous, la farina, el llevat, el pebre, la sal i la llet. Barrejar 10 segons/velocitat 4. Abocar la barreja reservada, afegir el formatge gorgonzola i barrejar amb l’espàtula.
Calentar abundant oli en una olla petita o a una paella fonda, anar tirant cullerades de la barreja. Fregir els bunyols per els dos costats fins que estiguin ben torradets. Escorre sobre paper de cuina i servir.
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.