Passió per la cuina amb Thermomix® .
Home › Delegación Mataró (Barcelona) › Mºmontse Farreras Permanyer › Sopas y cremas › SOPA DE COLIFLOR, BACALLÀ I BACÓ.


¿Quieres que te llame Mºmontse Farreras Permanyer?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Mºmontse Farreras Permanyer por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
SOPA DE COLIFLOR, BACALLÀ I BACÓ.
09 February 2022
Aquests dies de fred, les sopes i les cremes venen molt de gust. Has provat aquesta sopa de Coliflor, bacallà i bacó? Si, barregem bacó amb bacallà, es una barreja que queda espectacular boníssima i sorprèn moltíssim. Segur que es convertirà amb una de les teves sopes preferides.

Ingredientes
- 100grms ceba en quarts
- 100grms de bacó en daus de 1cm
- 40grms oli oliva
- 600grms de coliflor de 2-3 cm
- 600grms aigua
- 2 cullerete de sal
- 1/4 de cullerete de pebre blanca molt
- 500grms de llom bacallà fresc, sense pell ni espines en troços 3-4cm
Pasos de la receta
Posar en el vas, la ceba i 50grms de bacó, triturar 5 segons velocitat 7. Amb la espàtula, baixar els ingredients fins el fondo del vas.
Afegir el oli i sofregir 4 minuts/120ºC/velocitat 1.
Afegir la coliflor, l´aigua, la sal i el pebre. Posar el recipient Varoma a la seva posició amb la safata i posar a dintre els lloms de bacallà a trossos. Tapar el Varoma i programar 20 minuts/Varoma/velocitat 1. Mentrestant, fregeix 50 grams de daus de bacó en una paella fins que estiguin cruixents. Retirar el Varoma i reservar.
Col·locar el cubilet i triturar 1 minut/velocitat 4-8 progressivament ( mirar les suggeriments). Servir immediatament amb el bacallà al vapor i e bacó cruixent reserva.
SUGGERIMENTS:<br /><br />Si es prefereix, a la sopa, trobar trossets de verdura, no triturar en el pas 4.
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.