Thermomix® Mataro

Mºmontse Farreras Permanyer

Passió per la cuina amb Thermomix® .

Passió per la cuina amb Thermomix® .

SOPA DE COLIFLOR, BACALLÀ I BACÓ.

09 febrero 2022

Tiempo de preparación 00:30:00 mins

Ración para 4 personas

09 febrero 2022
Categoría:

Aquests dies de fred, les sopes i les cremes venen molt de gust. Has provat aquesta sopa de Coliflor, bacallà i bacó? Si, barregem bacó amb bacallà, es una barreja que queda espectacular boníssima i sorprèn moltíssim. Segur que es convertirà amb una de les teves sopes preferides.

Ingredientes

  • 100grms ceba en quarts
  • 100grms de bacó en daus de 1cm
  • 40grms oli oliva
  • 600grms de coliflor de 2-3 cm
  • 600grms aigua
  • 2 cullerete de sal
  • 1/4 de cullerete de pebre blanca molt
  • 500grms de llom bacallà fresc, sense pell ni espines en troços 3-4cm

Pasos de la receta

1 Paso

Posar en el vas, la ceba i 50grms de bacó, triturar 5 segons velocitat 7. Amb la espàtula, baixar els ingredients fins el fondo del vas.

2 Paso

Afegir el oli i sofregir 4 minuts/120ºC/velocitat 1.

3 Paso

Afegir la coliflor, l´aigua, la sal i el pebre. Posar el recipient Varoma a la seva posició amb la safata i posar a dintre els lloms de bacallà a trossos. Tapar el Varoma i programar 20 minuts/Varoma/velocitat 1. Mentrestant, fregeix 50 grams de daus de bacó en una paella fins que estiguin cruixents. Retirar el Varoma i reservar.

4 Paso

Col·locar el cubilet i triturar 1 minut/velocitat 4-8 progressivament ( mirar les suggeriments). Servir immediatament amb el bacallà al vapor i e bacó cruixent reserva. 

SUGGERIMENTS:<br /> <br /> Si es prefereix, a la sopa, trobar trossets de verdura, no triturar en el pas 4.

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración
09 febrero 2022