Blog de MONICA MACIAS FONTS

Tacos de parmesa amb crema d’alvocat

#Aperitivos, entrantes y tapas 11 septiembre 2021

Tacos de parmesa amb crema d’alvocat

Por Monica Macias Fonts | Mataró (Barcelona)

Tacos de parmesa amb crema d’alvocatUna recepta senzilla, però espectacular i fácil, fácil. Un taco fet amb formatge parmesà i farcit de crema d’alvocat amb mascarpone, amb topping de ceba i tomàquet.Ingredients per 20 unitats 400 gr parmesà rat...

Arròs amb llet especiat / arroz con leche especiado

#Postres y dulces 05 septiembre 2021

Arròs amb llet especiat / arroz con leche especiado

Por Monica Macias Fonts | Mataró (Barcelona)

Perquè conformar-nos amb les receptes tradicionals, perquè no provar coses diferents, avui us proposo una recepta tradicional amb un toc diferent.ingredients * 1500 g de llet * 200 g d'arròs de gra rodó * 3 - 4 tires de pell de llimona...

Pastis de formatge salat amb ceba vermella confitada i figues

#Aperitivos, entrantes y tapas 29 agosto 2021

Pastis de formatge salat amb ceba vermella confitada i figues

Por Monica Macias Fonts | Mataró (Barcelona)

Ingredients Base * 300 g de galetes salades (crackers) * 150 g de mantega fosaPastís de formatge * 200 g de formatge parmesà a trossos * 100 g de formatge emmental a trossos * 600 g de formatge cremós (tipus Philadelphia...

#Confitería y conservas 29 agosto 2021

Confitura de Cebolla morada con higos

Por Monica Macias Fonts | Mataró (Barcelona)

Confitura de Cebolla morada con higos Ingredientes350 gr de cebolla morada6-8 higos frescos maduros medianos 30 g cucharada de aceite de oliva1/2 de cucharadita de sal1 cucharadita de vinagre balsámico de módenauna pizca de pimienta negra m...

Confitura de Cebolla morada con higos