Braç de gitano salat / brazo de gitano salado

#Aperitivos, entrantes y tapas 21 marzo 2021



Avui us porto unes postres convertit en un entrant salat. Un braç de gitano de verdures, farcit de hummus de carabassa. Una recepta senzilla, però que no deixarà indiferent a ningú.


Ingredients


Pa de pessic


• 4 ous


• 120 g de sucre


• 120 g de farina de rebosteria


• 1 pessic de sal


• 1 carbassó a rodanxes fines


• 1 albergínia a rodanxes fines



Farcit hummus de carbassa


1 gra d'all


300gr cigrons cuits


400gr carbassa rostida o cuita


40gr sèsam torrat


30gr suc de llimona


80gr aigua


50gr oli d'oliva


1cc sal


Preparació


Pa de pessic


1. Preescalfeu el forn a 180 ° C. Forri una safata de forn (30x40 cm) amb paper d'enfornar i reservi.


2. A la safata fem línies amb les rodanxes de carbassó i al costat rodanxes d'albergínies. Així fins a cobrir la safata. Salpebrem i reguem amb una mica d'oli.


3. Posem al forn les verdures durant 15 '.


4. Poseu la papallona a les ganivetes. Poseu en el vas els ous i el sucre i programem 6 min / 37 ° C / vel 4. Després, programi 6 min / vel 4.


5. Afegiu la farina i la sal al voltant de la papallona i barregi 4 seg / vel 3. Traieu la papallona i acabi de barrejar suaument amb l'espàtula. Aboqui la barreja sobre de les verdures i Esteneu per tota la superfície amb l'espàtula.


6. Hornee durant 20 minuts (180 ° C). Mentrestant, mulli i escorri bé un drap de cuina net i poseu ben estès sobre la superfície de treball. Renti el got.


7. Desemmotllar el pa de pessic en calent sobre una safata, treiem el paper amb cura. Li donem la volta a la masa posant-la damunt el drap de cuina deixant les verdues tocant al drap. Apretant bé, enrotllem el pa de pessic juntament amb el drap per la part més llarga. Deixeu refredar mentres preparem el farcit.



Farcit hummus de carbassa


1. Posem tots els ingredients al vas i programem 30 "vel5.


Baixem els ingredients de les parets del got amb l'espàtula i programem. 1 'vel progressiva 5-10.


1.Desenrotlli amb cura el pa de pessic i retiri el drap. Esteneu una capa del farcit per tota la superfície del pa de pessic i enrotlli prement bé per evitar que quedin buits. Talli a rodanxes i serveixi.




Hoy os traigo un postre convertido en un entrante salado. Un brazo de gitano de verduras, relleno de hummus de calabaza. Una receta sencilla, pero que no dejará indiferente a nadie.


ingredientes


Bizcocho


• 4 huevos


• 120 g de azúcar


• 120 g de harina de repostería


• 1 pizca de sal


• 1 calabacín en rodajas finas


• 1 berenjena en rodajas finas


Relleno hummus de calabaza


1 diente de ajo


300gr garbanzos cocidos


400gr calabaza asada o cocida


40gr sésamo tostado


30gr zumo de limón


80gr agua


50gr aceite de oliva


1cc sal


preparación


Bizcocho


1. Precalentar el horno a 180 ° C. Forre una bandeja de horno (30x40 cm) con papel de hornear y reserve.


2. En la bandeja hacemos líneas con las rodajas de calabacín y junto rodajas de berenjenas. Así hasta cubrir la bandeja. Salpimentamos y regamos con un poco de aceite.


3. Horneamos las verduras durante 15 '.


4. Ponga la mariposa en las cuchillas. Ponga en el vaso los huevos y el azúcar y programamos 6 min / 37 ° C / velo 4. Después, programe 6 min / vel 4.


5. Añadir la harina y la sal alrededor de la mariposa y mezcle 4 seg / vel 3. Retire la mariposa y termine de mezclar suavemente con la espátula. Vierta la mezcla encima de las verduras y extienda por toda la superficie con la espátula.


6. Hornee durante 20 minutos (180 ° C). Mientras tanto, moje y escurra bien un paño de cocina limpio y coloque bien extendido sobre la superficie de trabajo. Lave el vaso.


7. Desmoldar el bizcocho en caliente sobre una bandeja, sacamos el papel con cuidado. Le damos la vuelta a la masa poniéndola sobre el paño de cocina dejando las verduras tocando el paño. Apretando bien, enrollamos el bizcocho junto con el paño por la parte más larga. Deje enfriar mientras preparamos el relleno.


Relleno hummus de calabaza


1. Ponemos todos los ingredientes en el vaso y programamos 30 "vel5. Bajamos los ingredientes de las paredes del vaso con la espátula y programamos. 1 'velo progresiva 5-10.


2. Desarrollar cuidadosamente el bizcocho y retire el paño. Extender una capa de relleno por toda la superficie del bizcocho y enrolle apretando bien para evitar que queden huecos. Corte en rodajas y sirva.