Crema de múrgoles amb foie i ou a baixa temperatura

#Carnes y aves 17 abril 2021



Avui el “tete” ens ha portat unes múrgules i no podiem desaprofitar l’oportunitat de fer un platillo d’allò més delicios. A casa ens encanten els bolets, cuinats de moltes maneres. Us deixo aquesta recepta a veure si us agrada, crema de múrgoles amb foie i ou a baixa temperatura.


Crema de múrgoles amb ou a baixa temperatura i foie


Ingredients per 4


200 g múrgoles


150 g ceba dolça


1 dent d’all


30 g de mantega


100 g de nata líquida


50 ml de brou de pollastre


Sal i pebre blanc


1500 g aigua


4 ous (sobretot a temperatura ambient)


4 trossos de foie


Elaboració:


1. Posem la ceba tallada a daus, juntament amb la mantega dins del got, posem la tapa i la reixa antiesquitxades i programem 12’ - varoma - velocitat 1. 


2. Netegeu les múrgoles. Un cop cuita la ceba, incorporeu-hi les múrgoles tallades a daus, salpebreu-ho i posem la tapa i a sobre una altre vegada la antiesquitxades i cuinarem 15’ - 100 - velocitat 1 per a que les múrgoles desprenguin tota l’aigua.


3. Després, incorporeu-hi el brou i la nata, posarem el cubilet a la tapa i courem 10’ - 100 - velocitat 1. Triturem 30”- velocitat 7, queda una crema lleugerament espessa. Retirarem del got i reservem.


4. Afegirem l’aigua sense rentar el got i escalfarem 7’-70 graus- velocitat 1. Afegirem els ous dins del cistellet i programem 16’ - 70 - velocitat 1.


5. Cuinem el foie amb la planxa ben calenta 1 minut per cada banda, li posem una mica de sal gruixuda.


Muntatge 


Posem una mica de crema en cada plat un tros de foie i l’ou a sobre.


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Hoy el "tete" nos ha traído unas colmenillas y no podíamos desaprovechar la oportunidad de hacer un platillo de lo más delicioso. En casa nos encantan las setas, cocinadas de muchas maneras. Os dejo esta receta a ver si os gusta, crema de colmenillas con foie y huevo a baja temperatura.


Crema de colmenillas con huevo a baja temperatura y foie


Ingredientes para 4


200 g colmenillas


150 g cebolla dulce


1 diente de ajo


30 g de mantequilla


100 g de nata líquida


50 ml de caldo de pollo


Sal y pimienta blanca


1500 g agua


4 huevos (sobretodo a temperatura ambiente)


4 trozos de foie


Elaboración:


1. Ponemos la cebolla cortada en dados, junto con la mantequilla en el vaso, ponemos la tapa y la reja antisalpicaduras y programamos 12 '- varoma - velocidad 1.


2. Limpiar las colmenillas. Una vez cocida la cebolla, incorporar las colmenillas cortadas en dados, salpimentar y ponemos la tapa y encima otra vez la antisalpicaduras y cocinaremos 15 '- 100 - velocidad 1 para que las colmenillas desprendan toda el agua.


3. Después, incorporar el caldo y la nata, pondremos el cubilete en la tapa y cocemos 10 '- 100 - velocidad 1. Triturar 30 "- velocidad 7, queda una crema ligeramente espesa. Retiraremos del vaso y reservamos.


4. Añadiremos el agua sin lavar el vaso y calentaremos 7'-70 grados- velocidad 1. Añadiremos los huevos dentro del cestillo y programamos 16 '- 70 - velocidad 1.


5. Cocinamos el foie con la plancha bien caliente 1 minuto por cada lado, le ponemos un poco de sal gruesa.


montaje


Ponemos un poco de crema en cada plato un trozo de foie y el huevo encima.