Ensaladilla amb salsa tártara

#Verduras, hortalizas y ensaladas 16 abril 2021



Amanida amb salsa tàrtara


ingredients


* 3 branquetes de julivert fresc (fulles i part de la tija)


* 20 g de cogombres en vinagre


* 20 g de cebetes en vinagre


* 20 g de tàperes


* 25 g de mostassa (jo vaig fer servir l'antiga)


* 200 g de maionesa


* 1500 g aigua 💧


* Sal   


* 750 g de verdures per ensaladilla


* 3 ous 🥚


* 3 llaunes de tonyina 🍣


preparació


* Poseu en el got el julivert i piqui 2 seg / vel 7.


* Afegiu els cogombres, les cebetes i les tàperes i trossegi 3 seg / vel 5.


* Afegiu la mostassa i la maionesa i barregi 4 seg / gir invers / vel 3. Traieu del got i reservi en un bol.


* Posem l'aigua al vas i col·loquem la tapa sense el cubilet. Posem el recipient Varoma en la seva posició. Col·loquem els ous embolicats en paper film, afegim les verdures i col·loquem la tapa. Programem 30 '-varoma - velocitat 1.


* Deixem refredar. En un bol afegim les verdures, li incorporem la tonyina i afegim la salsa tàrtara reservada, barregem bé. Pelem els ous i tallem a rodanxes (o podem picar-los i integrar amb l'ensaladilla). Servim l’amanida decorada amb els ous.


🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗




Ensaladilla con salsa tártara


Ingredientes


* 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)


* 20 g de pepinillos en vinagre


* 20 g de cebollitas en vinagre


* 20 g de alcaparras


* 25 g de mostaza (yo usé la antigua)


* 200 g de mayonesa 


* 1500 g agua 💧 


* Sal 🧂 


* 750 g de verduras para ensaladilla


* 3 huevos 🥚 


* 3 latas de atún 🍣 


Preparación


* Ponga en el vaso el perejil y pique 2 seg/vel 7.


* Añada los pepinillos, las cebollitas y las alcaparras y trocee 3 seg/vel 5.


* Agregue la mostaza y la mayonesa y mezcle 4 seg/giro inverso/vel 3. Retire del vaso y reserve en un bol.


* Ponemos el agua en el vaso y colocamos la tapa sin el cubilete. Ponemos el recipiente varoma en su posición. Colocamos los huevos envuelto en papel film, añadimos las verduras y colocamos la tapa. Programamos 30’ -varoma - velocidad 1.


* Dejamos enfriar. En un bol añadimos las verduras, le incorporamos el atún y añadimos la salsa tártara reservada, mezclamos bien. Pelamos los huevos y cortamos a rodajas (o podemos picarlos y integrar con la ensaladilla). Servimos la ensaladilla decorada con los huevos.