Pollastre amb mango

#Carnes y aves 07 mayo 2021


Pollastre amb mango


150 g de ceba a quarts


170 g pebrot groc


60 g oli d’oliva


4 pit pollastre a daus


2 mangos madurs a daus


Sal


Pebre


100 g de brou de pollastre


100 g de llet de coco


1 culleradeta de cúrcuma


1/4 de culleradeta de gingebre pols


1/2 culleradeta de sal


1. Posem la ceba, el pebrot i l’oli, posem el cubilet a la tapa i trossegem 10” velocitat 4.


2. Posem el recipient varoma a la seca posició i afegim el pollastre, el mango. Salpebrem i barregem una mica amb l’espàtula. Programem 16’ - varoma - velocitat 1.


3. Retirem el varoma i reservem tapat. Incorporem al got el brou, la llet de coco, la cúrcuma, el gingebre, 1/2 sal i pebre al gust. Barregem amb l’espàtula, col.loquem novament el recipient varoma a la seva posició i programem 20’ - varoma - velocitat 1.


4. Retirem el recipient varoma, posem el cubilet a la tapa i triturem la salsa durant 7” velocitat 7.


5. Posem el pollastre amb el mango amb un bol hi aboquem la salsa i barregem i ja ho tenim llest per servir. 


Suggerència


Jo vaig acompanyar el pollastre amb pasta i espinacs baby.