Rotllets d’alvocat i carbassó / Rollitos de aguacate y calabacín

#Aperitivos, entrantes y tapas 12 abril 2021



Una opció per utilitzar la salsa d'alvocat d'ahir, en lloc de sucar-la, la podem untar en uns carbassons i fer uns rotllets.


Carbassons amb salsa d'alvocat


ingredients


2 carabassons


salmó fumat


Salsa d'alvocat de el post anterior


Per a la crema agra


200 g de nata de muntar


2 cullerades de suc de llimona


preparació


crema agra


Posem la nata i el suc de llimona al got. Col·loquem el cubilet a la tapa i barregem 30 "velocitat 4. Reservem en un bol a la nevera. Rentem el got.


carbassons


Rentem bé el carbassó. Tallem  cadascun en sentit longitudinal en quatre làmines amb l’ajuda d'una mandolina. Les posem al recipient Varoma verticalment tapem, afegim 1500 g d’aigua al got posem la tapa i el recipient varoma a la seva posició. Cuinem al vapor 25 '(aprofitem aquesta temperatura per cuinar alguna cosa més).


muntatge


Untem els carbassons amb la salsa d'alvocat, deixem la punta del final sense salsa. Fem tires de salmó i posem una damunt de cada carbassó untat amb la salsa d'alvocat. 


Enrotllem deixant la punta sense untar per al final.


Untem per fora amb la salsa agra reservada i arrebossem amb llavors de sèsam. Servim.


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Una opción para utilizar la salsa de aguacate de ayer, en lugar de dipear la podemos untar en unos calabacines y hacer unos rollitos


Calabacines con salsa de aguacate


Ingredientes


2 calabacines


Salmón ahumado


Salsa de aguacate del post anterior


Para la crema agria


200 g de nata de montar


2 cucharadas de zumo de limón 


Preparación 


Crema agria


Ponemos la nata y el zumo de limón en el vaso. Colocamos el cubilete en la tapa y mezclamos 30” velocidad 4. Reservamos en un bol en la nevera. Lavamos el vaso.


Calabacines


Lavamos bien el calabacín. Cortamos cada uno en sentido longitudinal en cuatro láminas con la ayuda de una mandolina. Las ponemos en el recipiente Varoma verticalmente tapamos, añadimos 1.500 g de agua en el vaso ponemos la tapa y el recipiente varoma en su posición. Cocinamos al vapor 25 '(aprovechamos esta temperatura para cocinar algo más).


Montaje


Untamos los calabacines con la salsa de aguacate, dejamos la punta del final sin salsa. Hacemos tiras de salmón y ponemos una encima de cada calabacín untado con la salsa de aguacate. Enrollamos dejando la punta sin untar para el final.


Untamos por fuera con la salsa agria reservada y rebozamos con semillas de sésamo.
Servimos.