Tacos de parmesa amb crema d’alvocat

#Aperitivos, entrantes y tapas 11 septiembre 2021



Tacos de parmesa amb crema d’alvocat


Una recepta senzilla, però espectacular i fácil, fácil. Un taco fet amb formatge parmesà i farcit de crema d’alvocat amb mascarpone, amb topping de ceba i tomàquet.


Ingredients per 20 unitats 


400 gr parmesà ratllat


dos alvocats madurs pelats i sense llavor


el suc d’una llimona


250gr de formatge mascarpone


1 culleradeta de sal rasa


30 gr d’oli d’oliva


tabasco al gust


Preparació


1. Un cop tingueu el formatge ratllat el courem amb una paella, en petites porcions, donant-li forma rodona, el farem per banda i banda. Un cop cuit, agafem dos extrems i els tanquem una mica donant-li forma de taco 🌮 i reservem.


2. Posem la ceba al Thermomix® en quarts i piquem 7” a velocitat 5. Reservem en un escorredor.


3. piquem el tomàquet ben petit i reservem també.


4. Posem l’alvocat al got, juntament amb l’oli i el suc de la llimona i trossegem 20” al 5, ha de quedar com una crema, si no és així baixem Ingredients de les parets i repetim.


5. Baixem els ingredients de les parets, afegim el formatge mascarpone , la sal i el tabasco al gust (jo li he posat uns bons raigs 🥵)


6. Posem aquesta crema amb una mànega ( si no en tenim en una bossa de congelar i li fem un tall) emplenem els tacos de parmesà, Posem de toppings el tomàquet i la ceba. I a disfrutar de valent.


🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮


Tacos de parmesano con crema de aguacate


 Una receta sencilla, pero espectacular y fácil, fácil. Un taco hecho con queso parmesano y relleno de crema de aguacate con mascarpone, con topping de cebolla y tomate.


Ingredientes para 20 unidades


 400 gr parmesano rallado


 dos aguacates maduros pelados y sin semilla


 el zumo de un limón


 250gr de queso mascarpone


 1 cucharadita de sal zanja


 30 gr de aceite de oliva


 tabasco al gusto


 preparación


1. Una vez que tengas el queso rallado lo cocemos con una sartén, en pequeñas porciones, dándole forma redonda, lo haremos por ambos lados. Una vez cocido, cogemos dos extremos y los cerramos  un poco dándole forma de taco 🌮 y reservamos.


 2. Ponemos la cebolla en Thermomix® en cuartos y picamos 7 "a velocidad 5. Reservamos en un escurridor.


 3. picamos el tomate bien pequeño y reservamos también.


 4. Ponemos el aguacate al vaso, junto con el aceite y el zumo del limón y troceamos 20 "al 5, debe quedar como una crema, si no es así bajamos Ingredientes de las paredes y repetimos.


 5. Bajamos los ingredientes de las paredes, añadimos el queso mascarpone, la sal y el tabasco al gusto (yo le he puesto unos buenos rayos 🥵)


 6. Ponemos esta crema con una manguera (si no tenemos en una bolsa de congelar y le hacemos un corte) rellenamos los tacos de parmesano, Ponemos de toppings el tomate y la cebolla. Y a disfrutar de lo lindo