Thermomix® Mataro

Montse Albanell (delegació Vic-granollers)

<p>Hola Soc Montse Albanell la cap de vendes de la <strong>delegació Vic-Granollers</strong>, desitjo que amb aquest espai et puguem ajudar en el us  del Thermomix® .</p> <p>Tenim moltes ganes de compartir amb vosaltres tot el que es pot fer amb el Thermomix® , és més que un robot de cuina, tots els que el teniu sabeu que al entrar un Thermomix® a la nostre cuina, li dona un aire nou, noves receptes, nou ingredients, noves experiències, … es un no parar.</p> <p>I a tu, que t’agradaria preparar amb el Thermomix® ?</p>

Hola Soc Montse Albanell la cap de vendes de la delegació Vic-Granollers, desitjo que amb aquest espai et puguem ajudar en el us  del Thermomix® .

Tenim moltes ganes de compartir amb vosaltres tot el que es pot fer amb el Thermomix® , és més que un robot de cuina, tots els que el teniu sabeu que al entrar un Thermomix® a la nostre cuina, li dona un aire nou, noves receptes, nou ingredients, noves experiències, … es un no parar.

I a tu, que t’agradaria preparar amb el Thermomix® ?

OCTUBRE ROSA

20 octubre 2021
20 octubre 2021
Categoría:Nuestro ya tradicional número rosa, en colaboración con la AECC ¡ya está aquí!. Recetas saludables y con los mejores ingredientes para llevar el rosa a tu mesa y disfrutar de la mejor cocina con Thermomix® . La granada, el ruibarbo, los higos... y muchos otros ingredientes saludables que nos ayudan a sentirnos genial.


REVISTA OCTUBRE 2021


Us recomano, Amanida de remolatxa, magrana i fastucs

Solicita demostración
20 octubre 2021