Blog de MONTSE MONDELO SANCHEZ

LA MONA DE PASQUA --(II) MONTATGE

#Masas, panes y repostería 03 abril 2020

LA MONA DE PASQUA --(II) MONTATGE

Por Montse Mondelo Sanchez | Mataró (Barcelona)

Hola! Aquí teniu la meva proposta, jo faig la típica de sempre de mantega, però podeu fer del que més os agradi, aquí van idees, trufa, nata, xocolata. Apa, Bon profit!Crema de mantega:•120 gr de sucre •350 gr de mantega tova tallada a trossos...

LA MONA DE PASQUA - LA TORTADA (I)

#Masas, panes y repostería 03 abril 2020

LA MONA DE PASQUA - LA TORTADA (I)

Por Montse Mondelo Sanchez | Mataró (Barcelona)

INGREDIENTS:La tortada: •Mantega (per engrassar el motllo) •4 ous•De 100 a 120 g de sucre•Una culleradeta de sucre de vainilla•120 gr de farina•1 polsim de sal (opcional)L’almibar: •250 gr d’aigua•250 gr de sucrePREPARCIÓ:La to...

COM SEPARAR EL ROVELL DE LA CLARA

#Trucos 31 marzo 2020

COM SEPARAR EL ROVELL DE LA CLARA

Por Montse Mondelo Sanchez | Mataró (Barcelona)

Bona tarda:Avui us porto un "truco" per separar de forma fàcil el rovell de la clara de l'Ou. Amb Thermomix® @ sempre és fàcil. Aquests dies que totes no pareu de fer pastissos, moltes vegades hem de separar el rovell de la clara per poder-la...

#Salsas y guarniciones 24 marzo 2020

SALSA DE GORGONZOLA

Por Montse Mondelo Sanchez | Mataró (Barcelona)

INGREDIENTS:40g de Ceba2 grans d'all160 g de formatge gorgonzola100 g de nata per cuina160 g de maionesa1- Posarem al got la ceba i els grans d'all 2seg/v7,baixarem els ingredients amb l'espàtula.2- Afegirem el formatge, nata i maionesa 20seg/v53- Ba...

SALSA DE GORGONZOLA