Blog de MONTSE MONDELO SANCHEZ

APROFITAMENT DE VERDURES

#Técnicas básicas 13 mayo 2020

APROFITAMENT DE VERDURES

Por Montse Mondelo Sanchez | Mataró (Barcelona)

INGREDIENTS:700 gr de verdures variades (les que tinguis a la nevera)1 dent d'all50 gr d'aigua30 g d'oli verge40 g de Sal gruixuda1-2 pessics de pebre negraELABORACIÓ:1- Posarem al got les verdures, all i trossejarem 10seg/vel7, amb l'espàtula baixar...

MAGDALENES DE PELL DE POMA

#Postres y dulces 12 mayo 2020

MAGDALENES DE PELL DE POMA

Por Montse Mondelo Sanchez | Mataró (Barcelona)

INGREDIENTS:100g de pell de poma10 g de pell de llimona200 g de farina d'espelta ( o blat)200 g de llet d'ametlla30 g d'oli oliva suau60 g de mel (o xarop de agave)1/2 cullaradeta de canyella en pols10g de llevat químic de sobreun pessic de gengibreE...

SALSA DE POMA

#Salsas y guarniciones 11 mayo 2020

SALSA DE POMA

Por Montse Mondelo Sanchez | Mataró (Barcelona)

INGREDIENTS130g ceba a trossos grossos25g oli d'oliva verge1 pessic de pebre250 de poma sense pell i sense grana en daus d'1 cm aprox.(la pell la reservarem per fer magdalenes de pell de poma busca-les al meu blog.)ELABORACIÓ15 g de sucre morè ó pane...

#Trucos 10 mayo 2020

CONCENTRATS DE VERDURES, CARN, ETC..

Por Montse Mondelo Sanchez | Mataró (Barcelona)

*Podem utilitzar restes de carn i verdures, i concentrat de Carn .*Utilitzarem verdures variades, podem posa les peles, els tall o part d'elles, també podem utilitzar restes de verdures que tinguem a la nevera.Exemple: pell del tomàquet i la ceba, pe...

CONCENTRATS DE VERDURES, CARN, ETC..