CONCENTRATS DE VERDURES, CARN, ETC..

#Trucos 10 mayo 2020

*Podem utilitzar restes de carn i verdures, i concentrat de Carn .


*Utilitzarem verdures variades, podem posa les peles, els tall o part d'elles, també podem utilitzar restes de verdures que tinguem a la nevera.Exemple: pell del tomàquet i la ceba, pela de la pastanaga, sobres de carabassó, albergínies, fulles d'api, talls d'herbes aromàtica, alfàbrega, julivert, sàlvia. Etc.



*Recordeu que la sal fa de conservant, si no em podem posar tanta podem fer-ho sense sal però el tindrem de congelar. 



* Podem posar en glaçoneres i un cop fred posar al congelador, quan vulguem utilitzar podem posar directament al got, no cal descongelar abans. 



*Si volem fer caldo per sopa, posarem 60 gr aprox. de concentrat de caldo x 500gr d'aigua. 




*També el podem utilitzar en lloc de la famosa "pastilla de caldo" per cuinar arròs, carns o peix, queda Boníssim!