Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.
Home › Delegación Mataró (Barcelona) › Montse Mondelo Sanchez › Trucos › CONCENTRATS DE VERDURES, CARN, ETC..


Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.

¿Quieres que te llame Montse Mondelo Sanchez?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Montse Mondelo Sanchez por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
CONCENTRATS DE VERDURES, CARN, ETC..
10 May 2020*Podem utilitzar restes de carn i verdures, i concentrat de Carn .
*Utilitzarem verdures variades, podem posa les peles, els tall o part d'elles, també podem utilitzar restes de verdures que tinguem a la nevera.Exemple: pell del tomàquet i la ceba, pela de la pastanaga, sobres de carabassó, albergínies, fulles d'api, talls d'herbes aromàtica, alfàbrega, julivert, sàlvia. Etc.
*Recordeu que la sal fa de conservant, si no em podem posar tanta podem fer-ho sense sal però el tindrem de congelar.
* Podem posar en glaçoneres i un cop fred posar al congelador, quan vulguem utilitzar podem posar directament al got, no cal descongelar abans.
*Si volem fer caldo per sopa, posarem 60 gr aprox. de concentrat de caldo x 500gr d'aigua.
*També el podem utilitzar en lloc de la famosa "pastilla de caldo" per cuinar arròs, carns o peix, queda Boníssim!