Thermomix® Mataro

Montse Mondelo Sanchez

<p>Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.</p>

Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.

FIDEUÀ DE VERDURES

20 marzo 2020
20 marzo 2020
Categoría:

INGREDIENTS


1 all


120-150 g de ceba tallada a trossets


1 nyora sense les llavors


100 g pebrot verd tallat a trossets


100 g pebrot vermell tallat a trossets


50 g d'oli d'oliva verge extra


250 g d'espàrrecs verds tallats a trossets


150 g de tomàquets madurs tallats o trossets


1 "hebres" de safrà


1/2 culleradeta de cúrcuma


800 g d'aigua


2 pastilles de caldo o bé 1 cullerada de concentrat de caldo fet amb TMX


350 g fideus de fideua


50 g de pèsols


PREPARACIÓ


1- Posar l'all, la ceba, la nyora, el pebrot verd, pebrot vermell i l'oli al got. Trossegem 4seg/v5. Sofregirem 7min/120ºC/gir invers/ vel. Cullera


2- Incorporar els espàrrecs 5min/120ºC/gir invers/vel. cullera


3- Afegir els xampinyons, el tomàquet, safrà i la cúrcuma 5min/120ºC/gir invers/vel. cullera


4-Afegirem l'aigua, la pastilla de caldo 8 min/ 100ºC/gir invers/ vel. cullera


5-Per últim afegirem els fideus i els pèsols 7min/100ºC/gir invers/vel cullera


Ho posem tot en una safata i ho deixem reposar 5 min.






Us deixo l'enllaç per si esteu subscrites a cookidoo i podeu anar directament a la recepta.


https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r5575


Aquesta recepta és de la col·lecció "Cocina fácil y saludable"- per les noies que teniu el cookey.





Solicita demostración
20 marzo 2020