Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.
Home › Delegación Mataró (Barcelona) › Montse Mondelo Sanchez › Pastas y arroces › FIDEUÀ DE VERDURES


Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.

¿Quieres que te llame Montse Mondelo Sanchez?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Montse Mondelo Sanchez por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
FIDEUÀ DE VERDURES
20 March 2020INGREDIENTS
1 all
120-150 g de ceba tallada a trossets
1 nyora sense les llavors
100 g pebrot verd tallat a trossets
100 g pebrot vermell tallat a trossets
50 g d'oli d'oliva verge extra
250 g d'espàrrecs verds tallats a trossets
150 g de tomàquets madurs tallats o trossets
1 "hebres" de safrà
1/2 culleradeta de cúrcuma
800 g d'aigua
2 pastilles de caldo o bé 1 cullerada de concentrat de caldo fet amb TMX
350 g fideus de fideua
50 g de pèsols
PREPARACIÓ
1- Posar l'all, la ceba, la nyora, el pebrot verd, pebrot vermell i l'oli al got. Trossegem 4seg/v5. Sofregirem 7min/120ºC/gir invers/ vel. Cullera
2- Incorporar els espàrrecs 5min/120ºC/gir invers/vel. cullera
3- Afegir els xampinyons, el tomàquet, safrà i la cúrcuma 5min/120ºC/gir invers/vel. cullera
4-Afegirem l'aigua, la pastilla de caldo 8 min/ 100ºC/gir invers/ vel. cullera
5-Per últim afegirem els fideus i els pèsols 7min/100ºC/gir invers/vel cullera
Ho posem tot en una safata i ho deixem reposar 5 min.
Us deixo l'enllaç per si esteu subscrites a cookidoo i podeu anar directament a la recepta.
https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r5575
Aquesta recepta és de la col·lecció "Cocina fácil y saludable"- per les noies que teniu el cookey.