Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.
Home › Delegación Mataró (Barcelona) › Montse Mondelo Sanchez › Aperitivos, entrantes y tapas › GUACAMOLE


Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.

¿Quieres que te llame Montse Mondelo Sanchez?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Quieres hablar con Montse Mondelo Sanchez por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
GUACAMOLE
21 March 2020Racions aprop 10 persones.
INGREDIENTS
5 fulles de cilandre
100 g ceba tallada a quarts
1 xilè frec tallat pel mig i sense grans
1 dent d'all
100 g de tomàquet
450 g d'alvocat madurs pelats i sense os
1 cullerada de suc de llimona
1 cullerada de sal
PREPARACIÓ
1. Posar el cilandre, ceba, el xilè, all i tomàquet al got 5seg/vel5, reservarà en un vol
2. Posarem els alvocats, el suc de la llimona i la sal 5seg/vel 4
3. Afegirem la barreja que tenim reservada al got i barrejarem 5 seg/vel 3.
Ho passarem tot en un vol, provarem si està al punt de sal i el servirem fred.
Aquesta recepta és de la col·lecció "Cocina fácil y saludable"