Puré de Patata vega

#Salsas y guarniciones 18 marzo 2020

INGREDIENTS:


1000 g. de patates


1 cullaradeta de sal.


350 g de veguda de soja


30 g de mantega vegetal


2 pessic de nou moscada


2 pessic de llavors de xia


1 pessic de cúrcuma


1 pessic de pebre


1 rajolí d'oli d'oliva verge


PREPARACIÓ:


1.- Possarem la papellona a les ganivetes,  possarem les patates dins  del got( pelades i    tallades a rodanxes primetes), la sal, la veguda de soja, i programarem 30min/95ºC/vel1 sense possar el cubilet.


2.- Afegirem la mantega i la nou moscada, col.locarem el cubilet i triturarem


  30 seg/vel.3.


Finalment un cop al plat o a la safata de servir, li possarem per sobre la cúrcuma, la pebre, les llavors de xia i un rajolí d'oli d'oliva.


BON PROFIT!