Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.
Home › Delegación Mataró (Barcelona) › Montse Mondelo Sanchez › Salsas y guarniciones › Puré de Patata vega


Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.

¿Quieres que te llame Montse Mondelo Sanchez?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Montse Mondelo Sanchez por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Puré de Patata vega
18 March 2020INGREDIENTS:
1000 g. de patates
1 cullaradeta de sal.
350 g de veguda de soja
30 g de mantega vegetal
2 pessic de nou moscada
2 pessic de llavors de xia
1 pessic de cúrcuma
1 pessic de pebre
1 rajolí d'oli d'oliva verge
PREPARACIÓ:
1.- Possarem la papellona a les ganivetes, possarem les patates dins del got( pelades i tallades a rodanxes primetes), la sal, la veguda de soja, i programarem 30min/95ºC/vel1 sense possar el cubilet.
2.- Afegirem la mantega i la nou moscada, col.locarem el cubilet i triturarem
30 seg/vel.3.
Finalment un cop al plat o a la safata de servir, li possarem per sobre la cúrcuma, la pebre, les llavors de xia i un rajolí d'oli d'oliva.
BON PROFIT!