Thermomix® Mataro

Montse Mondelo Sanchez

Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.

Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.

Puré de Patata vega

18 March 2020
18 March 2020
Categoría:

INGREDIENTS:


1000 g. de patates


1 cullaradeta de sal.


350 g de veguda de soja


30 g de mantega vegetal


2 pessic de nou moscada


2 pessic de llavors de xia


1 pessic de cúrcuma


1 pessic de pebre


1 rajolí d'oli d'oliva verge


PREPARACIÓ:


1.- Possarem la papellona a les ganivetes,  possarem les patates dins  del got( pelades i    tallades a rodanxes primetes), la sal, la veguda de soja, i programarem 30min/95ºC/vel1 sense possar el cubilet.


2.- Afegirem la mantega i la nou moscada, col.locarem el cubilet i triturarem


  30 seg/vel.3.


Finalment un cop al plat o a la safata de servir, li possarem per sobre la cúrcuma, la pebre, les llavors de xia i un rajolí d'oli d'oliva.


BON PROFIT!

Solicita demostración