advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Mataro

Montse Mondelo Sanchez

Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.

Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.

SALSA DE GORGONZOLA

24 March 2020
24 March 2020
Categoría:

INGREDIENTS:


40g de Ceba


2 grans d'all


160 g de formatge gorgonzola


100 g de nata per cuina


160 g de maionesa


1- Posarem al got la ceba i els grans d'all 2seg/v7,baixarem els ingredients amb l'espàtula.


2- Afegirem el formatge, nata i maionesa 20seg/v5


3- Baixarem tots els ingredients i barrejarem 10seg/v5.



Aquesta salsa és ideal per acompanyament de carns i amanides verdes i de pasta, amb les aletes picants de pollastre estan genial! 


Aquesta recepta la trobaras al cookidoo com "Salsa de Blue Cheese"

Solicita demostración