Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.
Home › Delegación Mataró (Barcelona) › Montse Mondelo Sanchez › Salsas y guarniciones › SALSA DE POMA


Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.

¿Quieres que te llame Montse Mondelo Sanchez?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Montse Mondelo Sanchez por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
SALSA DE POMA
11 May 2020INGREDIENTS
130g ceba a trossos grossos
25g oli d'oliva verge
1 pessic de pebre
250 de poma sense pell i sense grana en daus d'1 cm aprox.
(la pell la reservarem per fer magdalenes de pell de poma busca-les al meu blog.)
ELABORACIÓ
15 g de sucre morè ó panela
15g de vinagre de poma
1 pessic de sal
1- Posem al got la ceba i oli trossegem 5seg/vel.5, amb l'espàtula, baixem els ingredients al fons del got. Sofregirem 5 min/120ºC/vel.1
2-Afegirem la poma, el panela, el vinagre, la sal i el pebre. 8min/100ºC/vel. cullera.
Ja està a punt per acompanyar plats de carn a la barbacoa, rolli-us de pollastre, costelles, etc..
Bon profit!
4 raccions/ dificultat baixa