XURROS DE MASA CHOUX AMB XOCOLATE A LA TAZA

#Masas, panes y repostería 18 marzo 2020

Hola a tots:


Aquests dies tancada a casa,  he decidit posar-me a cuinar amb la meva Thermomix® .


A mitja tarde que millor que  una xocolata calenta i xurros!!


Busco la recepta que tinc, ostres és una fotocòpia i està tota tacada, així que entro en la plataforma www.cookidoo.es, i en el buscador poso "Churros", perfecta ja he trobat "Churros de masa choux".


Us deixo la recepta:


INGREDIENTS: 


330g. d'aigua 


20g. d'oli d'oliva 


2 culleradetes de sucre 


1/2 culleradetes de sal 


200g. de farina 


2 rovells d'ou 


400-500 g d'oli per fregir 



PREPARACIÓ:


1.- Posar al got 250 g d'aigua, l'oli, el sucre i sal, tapar i programar 5 MIN/100ºC/VEL.1 


2.- Afegir la farina, sense posar el cubilet, programar 20 SEG/VEL4, retirar el got de la TMX i deixar refredar uns 10 MIN. 


3.-Posar el got de nou. Col·locar un bol sobre la tapa del got i pesar 80g d'aigua. Afegir els rovells i batre amb la forquilla, reservar. 


4.-Programar VEL 5 i anar afegint la barreja, que tenim al bol, per l'obertura. Després, barrejar 30 SEG/VEL 5. Posar la massa en una màniga pastissera amb broquet arrissat, fer unes tires de paper vegetal i posar les tires de massa a sobre (aprox. uns 12 cm). 


5.-Escalfar l'oli en una paella fonda i fregir, quan estan durats treure i passar fer sucre. 


(es poden fregir amb el paper i tot jo ho faig sense, com les rosquilles) m'agrada més.


Bon Profit!!!



Suggeriments:


En portar ou la massa fa que sigui més tendra.


Acompanyat amb Xocolata estan deliciosos.


Xocolata trobareu la recepta al llibre "cocina facil y Saludable)


Espero que us agradin, i si és així, en feu màxima difusió compartint l’enllaç.