Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.
Home › Delegación Mataró (Barcelona) › Montse Mondelo Sanchez › Masas, panes y repostería › XURROS DE MASA CHOUX AMB XOCOLATE A LA TAZA


Hola sóc Montse:una enamorada de Thermomix® , és pràctica, neta, versàtil, puc fer de tot ràpidament i sense ser un gran xef, des de fer plats espectaculars a la cuina del dia a dia.El meu objectiu és que treguis el màxim de profit de la teva Thermomix® , per això aquí trobaràs: consell i "truquillos", informació dels Tallers que fem a la nostra delegació de Vic. Et convido a conèixer la passió de cuinar amb Thermomix® !! Si desitges conèixer el nou Thermomix® enviem les teves dades, jo en posaré en contacte amb tu, t'informaré sense cap compromís.

¿Quieres que te llame Montse Mondelo Sanchez?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Montse Mondelo Sanchez por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
XURROS DE MASA CHOUX AMB XOCOLATE A LA TAZA
18 March 2020Hola a tots:
Aquests dies tancada a casa, he decidit posar-me a cuinar amb la meva Thermomix® .
A mitja tarde que millor que una xocolata calenta i xurros!!
Busco la recepta que tinc, ostres és una fotocòpia i està tota tacada, així que entro en la plataforma www.cookidoo.es, i en el buscador poso "Churros", perfecta ja he trobat "Churros de masa choux".
Us deixo la recepta:
INGREDIENTS:
330g. d'aigua
20g. d'oli d'oliva
2 culleradetes de sucre
1/2 culleradetes de sal
200g. de farina
2 rovells d'ou
400-500 g d'oli per fregir
PREPARACIÓ:
1.- Posar al got 250 g d'aigua, l'oli, el sucre i sal, tapar i programar 5 MIN/100ºC/VEL.1
2.- Afegir la farina, sense posar el cubilet, programar 20 SEG/VEL4, retirar el got de la TMX i deixar refredar uns 10 MIN.
3.-Posar el got de nou. Col·locar un bol sobre la tapa del got i pesar 80g d'aigua. Afegir els rovells i batre amb la forquilla, reservar.
4.-Programar VEL 5 i anar afegint la barreja, que tenim al bol, per l'obertura. Després, barrejar 30 SEG/VEL 5. Posar la massa en una màniga pastissera amb broquet arrissat, fer unes tires de paper vegetal i posar les tires de massa a sobre (aprox. uns 12 cm).
5.-Escalfar l'oli en una paella fonda i fregir, quan estan durats treure i passar fer sucre.
(es poden fregir amb el paper i tot jo ho faig sense, com les rosquilles) m'agrada més.
Bon Profit!!!
Suggeriments:
En portar ou la massa fa que sigui més tendra.
Acompanyat amb Xocolata estan deliciosos.
Xocolata trobareu la recepta al llibre "cocina facil y Saludable)
Espero que us agradin, i si és així, en feu màxima difusió compartint l’enllaç.