Masas, panes y repostería

LA MONA DE PASQUA --(II) MONTATGE

#Masas, panes y repostería 03 abril 2020

LA MONA DE PASQUA --(II) MONTATGE

Por Montse Mondelo Sanchez | Mataró (Barcelona)

Hola! Aquí teniu la meva proposta, jo faig la típica de sempre de mantega, però podeu fer del que més os agradi, aquí van idees, trufa, nata, xocolata. Apa, Bon profit!Crema de mantega:•120 gr de sucre •350 gr de mantega tova tallada a trossos...

#Masas, panes y repostería 03 abril 2020

LA MONA DE PASQUA - LA TORTADA (I)

Por Montse Mondelo Sanchez | Mataró (Barcelona)

INGREDIENTS:La tortada: •Mantega (per engrassar el motllo) •4 ous•De 100 a 120 g de sucre•Una culleradeta de sucre de vainilla•120 gr de farina•1 polsim de sal (opcional)L’almibar: •250 gr d’aigua•250 gr de sucrePREPARCIÓ:La to...

LA MONA DE PASQUA - LA TORTADA (I)
PA DE LLET AMB FARINA D'ESPELTA

#Masas, panes y repostería 19 marzo 2020

PA DE LLET AMB FARINA D'ESPELTA

Por Montse Mondelo Sanchez | Mataró (Barcelona)

INGREDIENTS300 g de llet50 g mantega tallada a troçets20 g llevat prensat fresc 30 -60 g de sucre550 g de farina d'espelta1 cullaradeta de sal1 ou batut per pintar la masa.PREPARACIÓ1. Engrassem lleugerament un bol gran i reservar. Posar en el g...

#Masas, panes y repostería 18 marzo 2020

XURROS DE MASA CHOUX AMB XOCOLATE A LA TAZA

Por Montse Mondelo Sanchez | Mataró (Barcelona)

Hola a tots:Aquests dies tancada a casa,  he decidit posar-me a cuinar amb la meva Thermomix® .A mitja tarde que millor que  una xocolata calenta i xurros!!Busco la recepta que tinc, ostres és una fotocòpia i està tota tacada, així que...

XURROS DE MASA CHOUX AMB XOCOLATE A LA TAZA