TOMÀQUET FREGIT, UNA RECEPTA BÀSICA

#Salsas y guarniciones 19 marzo 2020


Bona tarda!!!


Us agrada una bona salsa de tomàquet?


Doncs és ben fàcil i fer-la en gran quantitat ens pot ajudar molt en el dia a dia.


Jo la faig molt sovint perquè la deixo reservada a la nevera o bé la congelo i sé que després puc fer una gran varietat de receptes.


Acostumo a utilizar-la com a base per la pizza, per l'arròs a la cubana, per la pasta i per a qualsevol recepta que requereixi una bona salsa de tomàquet!


*Ingredients:


    -1500 g de tomàquet triturat (natural o en conserva).


    -120 g d'oli d'oliva.


    -2 cullerades de sucre


    -2 cullerades de sal


*Preparació:


Posem tots els ingredients al got, tapem i coloquem el cistellet per a facilitar la evaporació i evitar que esquitxi.


Programem 40 minuts/ Varoma/ Velocitat 1


Si volem la salsa de tomàquet més espessa nomes és qüestió de temps! Podem programar els minuts que vulguem a la mateixa temperatura i a la mateixa velocitat.


Així de fàcil!!! Qui s'anima a fer-la? ;)