BROWNIE RÀPID SENSE GLUTEN NI LACTOSA

#Postres y dulces 21 abril 2020


BROWNIE DE XOCOLATA SENSE GLUTEN NI LACTOSA


A casa ens agrada molt el brownie però no podem menjar gluten ni lactosa. És per això que he adaptat aquesta recepta i la veritat és que ha quedat boníssim. 


INGREDIENTS


  • 100g de margarina vegetal

  • 50g de midó de blat de moro

  • 75g de sucre de coco

  • 3 ous eco

  • 250g de xocolata del 70%

  • 100g de nous


PREPARACIÓ


  1. Escalfa el forn a 180º. Engreixa una safata de 20x20 amb margarina.

  2. Posa dins el vas la margarina, el midó de blat de moro, el sucre de coco, els ous i la xocolata i barreja 30seg/vel5.

  3. Afegeix les nous i barreja 20seg/vel3. Posa la massa dins el motlle i dona uns cops sobre el marbre perquè surti l'aire.

  4. Cou al forn a 180º durant 20-25 minuts, ja saps que cada forn és un mon. L'has de desmotllar abans no es refredi perquè ha de quedar una mica humit de dins i la el tens a punt per menjar.


Espero que t'agradi i si tens dubtes m'ho dius i t'ajudo.