CREMA CATALANA SENSE LACTOSA

#Postres y dulces 18 marzo 2020


CREMA CATALANA


Per Sant Josep a tots ens ve de gust menjar-nos una bona crema catalana,   avui us animo a fer  la recepta  a tots aquells que no podeu prendre llet. Espero que us agrada tant com a mi.

INGREDIENTS


  • 500g de llet de soja o de civada.

  • 5 rovells d'ou

  • 100g de sucre

  • un pal de canyella

  • 20g de maizena

  • La pell d'una llimona (millor ecològica)


PREPARACIÓ


  1. Col·loquem la papallona  i seguidament posem la llet, el sucre, els rovells d'ou i la maizena dins el vas. Programem 15seg/ Vel.3.

  2. Afegim la pell de la llimona i el pal de canyella i programem 8min/90º/vel2. Un cop acabat barregem 2min/vel2.

  3. Traiem el pal de canyella i la pell i repartim en vols individual o en una platera gran.

  4. Un cop freda la podem cremar. Per fer-ho posem una mica de sucre per sobre i amb l'ajuda d'un cremador de cuina torrem el sucre fins que se'ns  faci el caramel.


Amb les clares que us ha sobrat podeu fer unes llengües de gat per acompanyar la crema.


Bon Sant Josep!