TALLER DE TARDOR / TALLER DE OTOÑO

#Noticias Blog 25 octubre 2017TALLER DE TARDOR


Bones, aquest passat dimarts dia 24/10/17, el meu equip i jo, vàrem realitzar un taller de Tardor amb Thermomix® a la Delegació de Mataró, un taller on vam presentar un seguit de receptes molt apropiades per a la temporada de l’any a la que ens trobem.


Des del meu punt de vista, va ser un taller molt familiar, amb un aforament reduït, que ens va permetre interactuar molt entre els 15 assistents i jo mateix, cosa que em va agrada molt.


Com no podia ser d’una altre manera, en aquest taller vàrem fer els panellets, un dolç molt típic de la festivitat de la castanyada. Us proposo que visiteu el blog d’una bona companya clicant l’enllaç i on podreu trobar la recepta:


http://thermomix-barcelona-mataro.es/carmen-munoz/postres-y-dulces/panellets/


Si t’has quedat amb ganes de poder assistir a aquest taller, que sàpigues que en les propers dues setmanes el repetirem. Pregunta’m horaris i t’informo.


Així mateix si tens ganes de fer algun taller d’alguna temàtica concreta t’animo a que em facis els teus suggeriments per poder programar-lo.Espero que els que heu tingut l’oportunitat de assistir-hi el desfruitéssiu tant com jo.  


 


TALLER DE OTOÑO 


Buenas, este pasado martes día 24/10/17, mi equipo y yo, realizamos un taller de Otoño con Thermomix® en la Delegación de Mataró, un taller donde presentamos una serie de recetas muy apropiadas para la temporada del año a la que nos encontramos.


Desde mi punto de vista, fue un taller muy familiar, con un aforo reducido, que nos permitió interactuar mucho entre los 15 asistentes y yo mismo, cosa que me gustó mucho.


Cómo no podía ser de una otro forma, en este taller hicimos los panellets, un dulce muy típico de la festividad de la castanyada. Os propongo que visitáis el blog de una buena compañera clicando el enlace y donde podréis encontrar la receta:


http://thermomix-barcelona-mataro.es/carmen-munoz/postres-y-dulces/panellets/


Si te has quedado con ganas de poder asistir a este taller, que sepas que en las próximas dos semanas lo repetiremos. Pregúntame horarios y te informo.


Así mismo si tienes ganas de hacer algún taller de alguna temática concreta te animo a que me hagas tus sugerencias para poder programarlo.Espero que los que habéis tenido la oportunidad de asistir lo disfrutarais tanto como yo.