PA DE PESSIC DE CACAU AL VAPOR

#Cocción en varoma 27 abril 2020

Un pa de pessic ideal, Quan no tenim Disponibilitat d'utilitzar el forn !!!!


I recomenable per a qualsevol esmorzar o berenar.



INGREDIENTS


1 Llauna petita de llet condensada


4 ous


100 gr de farina


60 gr. de cacau en pols (Millor cacau pur)  


1 sobre de Llevat  


40 gr. de mantega  


1 l d'aigua (per a el vapor)  



PREPARACIÓ



  1. Untar amb mantega 1 motlle de corona de 23 cm.

  2. Posar Tots els ingredients al vas i barrejar 30 seg / vel 6.

  3. Abocar la barreja en el motlle, donar uns copets sobre la taula per distribuir la massa. Cobrir amb film transparent i reservar. Rentar el got.


  4. Posar l 'aigua al vas. posar el recipient Varoma a la seva posició amb el motlle al seu interior. Posar a sobre 2-3 fulls de paper de cuina, tapar el varoma i programar 60 min / Varoma / Vel 1. Retirar el motlle del varoma i desmotllar mentre està calent.




A GAUDIR-LO !!!!


#lacuinaesamoralsaltres


#esticinloveambthermomixtm6