Aletes de Pollastre amb Soja i Mel

#Carnes y aves 23 febrero 2021



Avui us proposo una recepta, que pots deixar feta d’un dia per l’altre...


Jo segueixo la recepta de www.cookidoo.es fins els 30 minuts de cocció de les aletes macerades, a partir d’aquí faig els següents canvis:


Trec les aletes del got, i les poso en una safata de forn, i pre-escalfo el forn a 250 graus.


De mentres, deixo el líquid en el got, i en lloc de fer 15 minuts de reducció, poso 8 minuts sense les aletes.


Un cop ha reduït, rego les aletes amb la salsa, i poso al forn 10 minuts, les giro i 5 minuts mes.


Aconseguireu que la salsa caramelitzi i potenciarà el gust. Tambè al.lucianareu amb el lacat que quedaran les aletes.


Podeu acompanyar-les amb un arròs blanc i tindreu un àpat ben complert! 


I apa... a llepar-se els dits! 


Podeu seguir els meus vídeos de receptes, trucs i molt mes a:


Instagram: vanescooking


Facebook: Vanessa Sedas


Bon profit! 👌🏻👌🏻