BASE PER LA MONA

#Postres y dulces 25 marzo 2021



En pocs dies tindrem el dilluns de Pasqua aquí... Que representa la fi de la Setmana Santa.  Tradicionalment les famílies i amics es reuneixen per dinar i menjar les Mones de Pasqua.


Un any mes, el dilluns de Pasqua no es podràn portar a terme les costums, degut a les restriccions per el Covid-19 però no deixem de fer les Mones que als nens els agrada mes fer-les que menjar-les...


Avui us deixo la recepta del "Bizcocho Genovés" o com li diem aquí,  el Pa de Pessic... És la base de les Mones, Pastissos d'aniversari, braç de gitano, melindros... En aquest cas, es treballen molt els ous amb el sucre, i es per això que aconseguim l'esponjositat...


Us imagineu fer aquest pa de pessic a mà??  Hauriem d'estar sobre uns 30 minuts batent i no aconseguiriem el mateix resultat...


Us deixo un petit vídeo de com de fàcil es fer-la






També la podeu seguir en cuina guiada amb el vostre Thermomix® a través de la plataforma www.cookidoo.es : https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r55158



Si els dies de Setmana Santa voleu marxar, podeu practicar-la aquest cap de setmana, congelar-la, així el dilluns de Pasqua nomès et caldrà omplir-la. 


Si t'ha estat d'ajuda, comparteix amb el teu entorn, i no t'oblidis de donar-me un like!