Bechamel Enriquecida / Beixamel Enriquida

#Salsas y guarniciones 15 abril 2021



Hoy os voy a hacer propuestas con la salsa bechamel, ya que es una salsa muy versátil que os ayudará en muchos platos y que podéis enriquecer con otros ingredientes como:



  • Sustituir una parte de leche por caldo (Pescado, pollo, carne o verduras)

  • Cebolla caramelizada

  • Infusionar la leche o caldo con especies antes de hacer la bechamel

  • Teñirla con verduras (espinacas, remolacha)

  • De gustos (curry, cúrcuma, ...)

  • Hacer la roux con aceite del atún o bonito

  • Trufarla con una trufa.


La cocina debe ser divertida e inventiva, con una base de la receta de bechamel como tenemos en la plataforma www.cookidoo.es podemos soltar la imaginación. Os dejo un pequeño vídeo de cómo enriquezco la bechamel para los canelones para darle intensidad de gusto:




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Avui us vull fer propostes amb la salsa beixamel, ja que és una salsa molt versàtil que ens ajudarà en molts plats i que podeu enriquir amb altre ingredients, com:



  • Substituir una part de llet per caldo (peix, pollastre, carn o verdures)

  • Ceba Caramelitzada

  • Infussionar la llet o caldo amb espècies abens de fer la beixamel)

  • Tenyir-la amb verdures (espinacs, remolatxa)

  • De gustos (Curry, cúrcuma, ...)

  • Fer la Roux amb oli de la tonyina o bonítol.

  • Trufar-la amb trufa


La cuina ha de ser divertida i inventiva, amb una base de la recepta de beixamel com tenim a la plataforma www.cookidoo.es podem deixar volar la imaginaria. Teniu el video ua mica mes Amunt de com enriqueixo jo la beixamel per els canelons per donar-li intensidat de gust.


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