Callos Vegans o No... "Trampantojo"

#Dietas especiales 12 febrero 2021

https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r322159


Quina gran recepta!


A mi els "callos" no m'agraden, sobretot per la seva textura... Navegant per www.cookidoo.es fa uns anys, vaig veure aquesta recepta, que de seguida em va cridar l'atenció...


Les girgoles, es un ingredient, fàcil de trobar a qualsevol supermercat. Tenen fibra, ajuden a reduïr el colesterol i milloren el funcionament immunitari. Ideal per incloure-les en dietes d'aprimament, ja que tenen un alt contingut en aigua i son baixes en calories. Té propietats anticancerigenas, son bones per el cor i la circulació, estimuladores de les defenses i riques en aminoàcids...


Els cigrons tenen un alt nivel en lectina, per tant ajuda a controlar els nivells de colesterol, gran contingut de fibra, potassi, vitamina C i B6, redueix el risc de malalties cardiovasculars. Ens ajuda a estar saciats. Apte per persones amb hipertensió arterial. També es un aliment apte per introduïr en l'alimentació de les dones embarassades, ja que ajuda a prevenir malformacions fetals. 


Com ja veieu, els ingredients principals porten molts beneficis a la nostra salud, i compleixen amb la dieta mediterrània, es pot incloure en el menú setmanal com a plat únic que en aquesta època de l'any acompanya el plat de cullera. 


Us deixo la recepta de www.cookidoo.es perquè us sigui fàcil de seguir, tot i que en el directe que he fet el 12 de Febrer de 2021 al Facebook, en el grup DELEGACIÓN Thermomix® VIC-GRANOLLERS trobareu el vídeo del directe amb els "trucs" per retallar temps a la recepta. 


Recepta: https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r322159


Si t'ha agradat, dona'm un like!