Thermomix® Mataro

Vanessa Sedas (delegació Vic - Granollers)

<p>Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix® , en la que podrás encontrar información sobre los talleres realizados, recetas, curiosidades y truquillos del Thermomix® . Es un blog para ayudarte a sacarle el máximo partido a nuestro Thermomix® y solucionarte todas las dudas que tengas. Te propongo que te dejes llevar para disfrutar de la experiencia!</p>

Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix® , en la que podrás encontrar información sobre los talleres realizados, recetas, curiosidades y truquillos del Thermomix® . Es un blog para ayudarte a sacarle el máximo partido a nuestro Thermomix® y solucionarte todas las dudas que tengas. Te propongo que te dejes llevar para disfrutar de la experiencia!

CANELONS CASOLANS

22 marzo 2021
22 marzo 2021
Categoría:



Avui proposo una recepta clàssica que a totes les cases agrada, i que si li apliquem una mica d'imaginació, podem fer variants molt satisfactòries...


Per fer els canelons, necessitarem:



  • 500 gr de ceba + 20 gr d'oli d'Oliva (Si tenim TM6 recomano fer la ceba caramelitzada)

  • 40-50 gr Oli d'oliva

  • 3-4 tomàquets en conserva natural

  • 350 gr Pit Pollastre a daus

  • 350 gr Carn magre porc a daus

  • 350 gr Vedella a daus

  • 1 culleradeta de sal

  • 2-3 polsims de pebre

  • 1 fulla Llorer

  • 50 gr vi ranci o conyac

  • 200 gr farina de blat

  • 200 gr Llet

  • Plaques de canelons 


Us deixo un petit vídeo dels passos a seguir...





Si no teniu la TM6 i teniu models anteriors, podeu seguir la recepta: https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r55702


Després simplement ens caldrà fer la beixamel i llestos! Que dins la recepta dels canelons ja la teniu... I si voleu fer únicament la recepta de beixamel: https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r55120


Jo quan faig canelons, faig 2 cops la recepta, i així els puc congelar, envasats al buit. Quan vull fer-ne, simplement els descongelo i llestos. 




Com us deia abans, podem Fer volar la imaginació, afegint una mica de Foie, o uns ceps, i així tombé potenciem el gust. Altre cosa que m'agrada molt fer, ratllar una mica de tòfona per sobre un cop els he gratinat, es tot un espectacle!


Espero veure els vostres canelons cassons!


Si us ha agradat, compartiu amb gent de l'entorn i no us oblides de donar-me un like!

Solicita demostración
22 marzo 2021