Concentrat de Peix (Fondo Nevera)

#Confitería y conservas 07 febrero 2021


Aquest fondo de nevera, s'ha de tenir, si o si... Perquè ens ajudarà a tenir un caldo de peix molt gustós en un plis plas... Bé sigui per un suquet, per una paella o fideuà, o simplement per fer una sopa de peix...


Que necessitem??




  • 400 gr llagostins

  • 300 gr peix blanc sense pell ni espines

  • 240 gr sal gruixuda


Haurem de pelar els llagostins per trossejar les pellofes en el Thermomix® i treure tota la seva essència, trossejar els llagonstins i el peix, afegir la sal  i coure-ho amb la funció Varoma 18 minuts... Un cop acabat el temps, triturar-ho uns segons...


Adjunto recepta de www.cookidoo.es:   https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r561910


Un cop acabat el procés, us quedarà com us ensenyo a la imatge: 



El podeu guardar en un pot de vidre a la nevera, ja que la gran quantitat de sal fa de conservant, i ens aguantarà varis mesos... En el cas que li volgueu reduïr la quantitat de sal, haureu de congelar-ho, i recomano que sigui en cubiteres perquè sigui mes fàcil manipular...


I ja el tenim apunt! A la meva nevera no en falta mai... 


Com ja veieu, qui té un Thermomix® té un tresor!!


Si us ha agradat el post, doneu-me un like!