Thermomix® Mataro

Vanessa Sedas (delegació Vic - Granollers)

<p>Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix® , en la que podrás encontrar información sobre los talleres realizados, recetas, curiosidades y truquillos del Thermomix® . Es un blog para ayudarte a sacarle el máximo partido a nuestro Thermomix® y solucionarte todas las dudas que tengas. Te propongo que te dejes llevar para disfrutar de la experiencia!</p>

Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix® , en la que podrás encontrar información sobre los talleres realizados, recetas, curiosidades y truquillos del Thermomix® . Es un blog para ayudarte a sacarle el máximo partido a nuestro Thermomix® y solucionarte todas las dudas que tengas. Te propongo que te dejes llevar para disfrutar de la experiencia!

Els calçots típics de Valls

15 febrero 2021
15 febrero 2021
Categoría:


Els calçots, son brots d'una varietat de ceba tendres, habituals, en la zona interior de Catalunya, però especialment en tota la zona occidental, Terres de l'Ebre, Alt Camp... I sobretot, el plat mes emblemàtic de la població de Valls...


Té molt poques calories, i un alt contingut en aigua, també molta fibra, minerals i vitamines. Ideal per el bon funcionament de l'organisme i per incloure en dietes d'aprimament.


Té una gran quantitat de ferro, fósfor, calci i magnèsi, així com una gran quantitat de vitamines B, C i E. Ens ajuda a depurar el cos, i la presència de flavonoides fa que tingui propietats antioxidants.


Realment la temporada de calçots, es de Novembre a Abril, però el millor moment per consumir-los, es Gener, Febrer i Març.


Tenim moltes maneres d'aplicar aquest fantàstic ingredient a la cuina:  • Arrebossats

  • Quiche

  • A la brasa amb salsa romesco

  • En crema

  • Croquetes

  • En amanida

  • En truita

  • Paté


Tot i que la mes típica com tots sabem són a la brasa:Estigues al cas aquesta setmana, que donarem alguna ideia de recepta, adaptada al Thermomix® , perquè puguis incloure aquest ingredient!


Si t'ha agradat el post, dona'm un like!

Solicita demostración
15 febrero 2021