ESMORZAR SALUDABLE
#Postres y dulces 25 enero 2018
Avui facilitaré una recepta, que a part de saludable, es molt fàcil de prepar. Només necessitarem fer una mica de manualitats perquè ens quedi ben maca i a partir d'aquí a gaudir d'ella.
Es una bona recepta per fer 2-3 cops a la setmana i tenir l'esmorzar o berenar apunt per grans i petits...
Hoy facilitaré una receta que a parte de saludable, es muy fácil de preparar. Solo necesitaremos hacer un poco de manualidades para que quede bien bonita y a partir de aquí a gozar de ella.
Es una buena receta para hacer 2-3 veces a la semana y tener el desayuno o merienda siempre apunto para mayores y pequeños.
INGREDIENTS:
50 gr. mantequilla
300 gr. leche
20 gr. levadura prensada fresca
20-60 gr. de azúcar
550 gr. harina de fuerza
1,5 cucharaditas rasas de sal
1 huevo batido para pincelar
1. Posar una gota d'oli en un bol gran i escampar amb els dits i reservar. Posar en el got la llet, mantega, llevat i sucre y programar
3 min / 37º / vel 2
2. Afegir la farina i sal i amassar 3 minuts. Treure la massa del got i posar-la en el bol preparat, cobrim amb film transparent o un drap humit i deixem reposar en un lloc càlid fins que dobli el volum ( aprox. 1 hora )
3. Forrar una safata amb paper de forn i reservar. Dividir la massa en 3 parts i fer un cordó ( aprox. 45 cm) amb cada part. Juntem els 3 cordons per un extrem i formem una trena. Posar la trena en la safata de forn preparada, cubrir amb paper film o un drap humit y deixar fermentar de nou un lloc càlid fins que dobli el seu volum. ( aprox. 30 min ). De mentres escalfar el forn a 180º
4. Pincelar la trena amb l'ou batut i fornejar durant 25-30 minuts a 180º. Deixar refredar abans de tallar-lo.
Vanessa Sedas
Agent oficial de Thermomix®