FILET DE PORC AMB SALSA CUMBERLAND

#Carnes y aves 03 noviembre 2017


Ens sembla que ho tenim lluny, però no tant... el Nadal ja truca a la porta! Així que hem de començar a pensar en plats per acompanyar els dies de festa en família... 


Jo avui us proposo un plat que m'agrada molt, perquè el producte es econòmic, però guarnit amb la salsa "cumberland" quedarà un plat de professional.


I si a mes el regueu amb un vi blanc semi sec Señorio de Heliche, que es molt econòmic, teniu un dinar rodó!!


Nos parece que lo tenemos lejos, pero no tanto... La Navidad ya llama a la puerta. Así que hemos de empezar a pensar en platos para acompañar los días de fiesta en família...


Yo hoy os propongo un plato que me gusta mucho, porque el producto es económico, pero acompañado con la salsa "cumberland" quedaré un plato de profesional.


Y además si lo riegas con un vino blanco semi seco Señorio de Heliche, que es muy económico, tendréis una comida redonda!




Vanessa Sedas


Agente comercial Thermomix®