Thermomix® Mataro

Vanessa Sedas (delegació Vic - Granollers)

<p>Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix® , en la que podrás encontrar información sobre los talleres realizados, recetas, curiosidades y truquillos del Thermomix® . Es un blog para ayudarte a sacarle el máximo partido a nuestro Thermomix® y solucionarte todas las dudas que tengas. Te propongo que te dejes llevar para disfrutar de la experiencia!</p>

Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix® , en la que podrás encontrar información sobre los talleres realizados, recetas, curiosidades y truquillos del Thermomix® . Es un blog para ayudarte a sacarle el máximo partido a nuestro Thermomix® y solucionarte todas las dudas que tengas. Te propongo que te dejes llevar para disfrutar de la experiencia!

FINANÇAMENT SENSE INTERESSOS

16 marzo 2018
16 marzo 2018
Categoría:Ha arribat el moment que estaves esperant!!


Ara i fins el 26 de març pots tenir el teu Thermomix® amb un finançament a 24 mesos amb un 0% d'interès.


L'edició Cuina Saludable en 30 minuts, et permet escollir entre dos packs:


1r: Thermomix® amb tots els seus accessoris + llibre Cocina Saludable en 30 minutos + codi de descàrrega per només 53,60€ / mes en 24 quotes


2n: Thermomix® amb tots els seus accessoris + llibre Cocina Saludable en 30 minutos + codi de descàrrega + bossa de transport + bossa térmica + 2 recipients + 1 ampolla per només 55,75€ / mes en 247 quotes.


Tu decideixes, si seguir davant els fogons, o pasar-te a la cuina saludable, variada, económica i a mes a mes, tenint temps per tu i per els teus.


Demana una demostració gratuïta i descobreix tot el que pots fer amb el Thermomix®


Vanessa Sedas


Agent oficial Thermomix®

Solicita demostración
16 marzo 2018