Funció: Cocció Lenta

#Carnes y aves 22 febrero 2021


Avui us vull parlar de la funció Cocció Lenta...


Com ja sabeu, el TM6 porta incorporada aquesta funció, que ens permet coure fins a 8 hores amb una temperatura inferior als 100 graus. Per tant, amb aquesta funció aconseguim la cuina del xup-xup.


* Quins accessoris necessitem per utilitzar aquesta funció?


Doncs ens cal l'accessori "cubrecuchillas" compatible amb TM5 i TM6, i posar-nos a cuinar!


* Però la TM5 no té aquesta funció, com puc adaptar una recepta a la TM5?


Doncs hauràs de posar el "cubrecuchillas" i si la recepta, es de per exemple, 3 hores de cocció lenta, hauràs de programar:


99 minuts (temps màxim que et permet posar) - 95/98 graus - velocitat cullera i gir a l'inversa, i un cop acabat aquest temps, tornar-ho a programar fins completar el temps de cuinat de la recepta. 


* Que aconseguiràs utilitzant aquesta funció?


Intensificar els gustos, ja que les coccions llargues, donden potència de sabor, i una textura increíble.  A més, ens permet deixar el Thermomix® cuinant, mentre nosaltres fem altres coses, inclús marxar de casa. I si ho prepares d'un dia per l'altre, molt mes bó.


He fet varies receptes en cocció lenta, ja que m'encanta com queden les textures... Us podeu ajudar a través de la plataforma www.cookidoo.es posant la paraula "cocción lenta" i entreu a descobrir l'increible món del la cuina del xup-xup.Recuperem la cuina tradicional, sense feina!


Si t'ha agradat, deixa'm un like :)